Ένα ρολόι για τα 161 χρόνια ιστορίας της Montblanc

Το 1858 Automatic είναι η νέα άφιξη στην ανανεωμένη συλλογή - σήμα κατατεθέν του γερμανικού luxury brand, 1858 Watch Collection.

Ήταν το 1858 όταν ο ωρολογοποιός Charles-Yvan Robert ίδρυσε το εργοστάσιο κατασκευής ρολογιών Minerva στην περιοχή Villeret της Ελβετίας, το οποίο ανήκει σήμερα στη βαριά κληρονομιά της Montblanc και αποτέλεσε έμπνευση για τη δημιουργία μίας από τις πιο κλασικές συλλογές του γερμανικού luxury brand. Τη συλλογή - σήμα κατατεθέν της 1858 Watch Collection, που αποτίνει φόρο τιμής στην 161χρονη ιστορία της και πρόσφατα εμπλουτίστηκε με ένα νέο μοντέλο. 

Ένα ρολόι για τα 161 χρόνια ιστορίας της MontblancΣτο φετινό Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης (SIHH) παρουσιάστηκε το 1858 Automatic Watch, που παντρεύει τις κλασικές αξίες του γερμανικού luxury brand με την vintage αισθητική και τη σύγχρονη τεχνολογία. Με κάσα διαμέτρου 40 χιλιοστών σε μπρονζέ ματ απόχρωση, διαθέτει μίνιμαλ καντράν και χακί λουράκι. Το μεγάλο του ατού είναι ότι πρόκειται για ένα ρολόι που φοριέται σε κάθε περίσταση. 

Όσον αφορά στο κόστος του, καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για ένα προσιτό μοντέλο -εξάλλου πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι-, καθώς η τιμή του ανέρχεται στα περίπου στα 2.500 ευρώ.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr