Φουτουριστικό design και κομψό στυλ με το ρολόι Hamilton Ventura

Τo φορούν "Οι Άνδρες με τα Μαύρα" στη νέα τους ταινία "Παγκόσμια Απειλή". Μία τέλεια επιλογή για τους πιο διάσημους πράκτορες εναντίον των εξωγήινων, στον κόσμο.

Το ρολόι Hamilton Ventura έχει παίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις ταινίες των Men in Black – σαν χαρακτηριστικό γνώρισμα των ηρώων, το ίδιο με το μαύρο τους κοστούμι, τα μαύρα τους γυαλιά και τον νευροπαραλυτή. Το Ventura είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ρολόγια μας και έχει αποκτήσει cult φήμη και οπαδούς από την εποχή που εμφανίστηκε για πρώτη φορά, το 1957. Από το 1997, έχει γίνει μέρος της πασίγνωστης στολής των Men in Black. Τολμηρό, πρωτοποριακό και μπροστά από την εποχή του, το ρολόι αυτό είναι μία επιλογή που τραβάει αμέσως το βλέμμα και έχει σταθεί άψογα δίπλα στους Πράκτορες.

Φουτουριστικό design και κομψό στυλ με το ρολόι Hamilton Ventura

Από το 1932, τα ρολόγια Hamilton έχουν υπάρξει στην καρδιά του κινηματογράφου. Έχουν εμφανιστεί σε περισσότερες από 500 μεγάλες ταινίες και επιλέγονται ειδικά για να βοηθήσουν στην σκιαγράφηση των χαρακτήρων και στην εξέλιξη της υπόθεσης. Τα ρολόγια μας είναι άμεσα αναγνωρίσιμα στον καρπό του χεριού μερικών από τους πιο αξέχαστους χαρακτήρες στην ιστορία της μεγάλης οθόνης - συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των Men in Black.

Το 2019, οι Άντρες με τα Μαύρα επιστρέφουν με μία ολοκαίνουργια περιπέτεια, το "ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ". Όπως πάντα, προστατεύουν τη Γη από όλα τα αποβράσματα του σύμπαντος. Και αυτή τη φορά, αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη σε παγκόσμια κλίμακα απειλή μέχρι σήμερα: έναν προδότη μέσα στην οργάνωση των Men in Black. Οι Πράκτορες M και H ανήκουν και οι δύο στην ομάδα των ΜΙΒ με έδρα το Λονδίνο και φοράνε και οι δύο το Hamilton Ventura.

Η Πράκτορας M είναι νέα στο χώρο αλλά έκανε μία τολμηρή επιλογή, φορώντας το αυθεντικό Ventura με τον χρωματικό συνδυασμό της κάσας από ανοξείδωτο ατσάλι, το μαύρο καντράν και το μαύρο δερμάτινο λουράκι. Ο Πράκτορας H είναι κάπως ανυπότακτος και δείχνει ακριβώς αυτό που είναι. Η επιλογή του είναι το Ventura Automatic με τον αυτόματο μηχανισμό H-10, το ξεγυριστό cut out καντράν και το καφέ δερμάτινο λουράκι.

Hamilton Ventura

Την ταινία σκηνοθετεί ο F. Gary Gray, το σενάριο υπογράφουν οι Art Marcum & Matt Holloway, και είναι βασισμένη στο κόμικ της Malibu Comic του Lowell Cunningham. Η παραγωγή είναι των Walter F. Parkes και Laurie MacDonald. Executive παραγωγοί είναι οι Steven Spielberg, E. Bennet Walsh, Riyoko Tanaka, David Beaubaire, Barry Sonnenfeld, Edward Cheng και Howard Chen.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Chris Hemsworth, η Tessa Thompson, οι Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois & Larry Bourgeois, μαζί με την Emma Thompson και τον Liam Neeson.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.