5 ρολόγια που θα γίνουν κλασικά

Η αισθητική και οι επιδόσεις του χρόνου μέσα από μοντέλα που βασίζονται σε διαχρονικές γραμμές.

Μήπως ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα διαχρονικό ρολόι που θα κρατήσεις για πάντα; Ένα τεχνικά άρτιο και σχεδιαστικά πρωτοποριακό μοντέλο από έναν επώνυμο οίκο ωρολογοποιίας, που αξίζει την προσοχή αλλά και τα χρήματά σου; Τα ακόλουθα πέντε σχέδια ήρθαν για να γίνουν τα νέα κλασικά.

TISSOT - T-Race MotoGP™ Automatic 2019 Limited Edition

5 ρολόγια που θα γίνουν κλασικά

Αυτό είναι το ρολόι για τους λάτρεις των αγώνων μοτοσικλέτας χωρίς αμφιβολία. Μαύρο δαχτυλίδι από ανθρακονήματα, κεντρικός μηχανισμός που θυμίζει τροχό μηχανής, καντράν με μετρητές και ενδείξεις σε μεγάλο μέγεθος και κάσα με ροζ χρυσή PVD επίστρωση και μια μαύρη PVD στεφάνη. Είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο της Tissot όχι μόνο χάρη σε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά και γιατί θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό 3.333 τεμαχίων. Πρόλαβέ το.

TAG Heuer - Carrera Ηeuer 02 GMT

ΡΟΛΟΓΙΑΕπετειακό και εορταστικό. Το νέο Carrera σχεδιάστηκε με αφορμή τα 55 χρόνια από τη δημιουργία του πρωτότυπου ως μια νέα πρόταση για την επόμενη γενιά watch fans. Ο νέος χρονογράφος έχει λειτουργία GMT, διαθέτει τρία υποκαντράν στο 3, το 6 και το 9 (όπως και το πρωτότυπο μοντέλο του 1963) αλλά και δεύτερη ζώνη ώρας. Έχει κάσα με διάμετρο 45 χλστ. και κυκλοφορεί με ατσάλινο μπρασελέ ή λουράκι από καουτσούκ. Είναι αδιάβροχο στα 100 μ.

 

LONGINES - Longines Master Collection Moon Phase

ΡΟΛΟΓΙΑH Longines Master Collection λανσαρίστηκε το 2005 και σήμερα έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες του οίκου. Το Moon Phase μοντέλο διαθέτει χρονογράφο και δείχνει τις φάσεις της σελήνης στην ένδειξη της 6ης ώρας και την ημερομηνία στη 12η. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 30 μ. βάθος. Η διάμετρος της κάσας του είναι στα 40 χλστ., ωστόσο η συλλογή περιλαμβάνει και μοντέλα στα 42 χλστ. αλλά και με δερμάτινο λουράκι.

 

HAMILTON - Jazzmaster

ΡΟΛΟΓΙΑΗ ονομασία Jazzmaster είναι μια αντανάκλαση του αμερικανικού πνεύματος της Hamilton. Οι αμερικανικές ρίζες της φτάνουν μέχρι το 1892 στην Πενσιλβάνια, όταν γεννιόταν η τζαζ. Σήμερα η εταιρεία παρουσιάζει τον αυτόματο χρονογράφο Jazzmaster προς τιμήν του μουσικού αυτού είδους, με αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου Η-21, αυτονομία 60 ωρών και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι και κυκλοφορεί με δερμάτινο λουράκι σε καμηλό, γκρι ή καφέ κροκό.

 

TISSOT - T-Touch Expert Solar

ΡΟΛΟΓΙΑΑκόμα μία πρωτότυπη πρόταση της Tissot είναι το T-Touch Expert Solar, το πρώτο ρολόι αφής που φορτίζει με την ηλιακή ενέργεια. Με κάσα από τιτάνιο στα 45 χλστ., χωρά 20 λειτουργίες και διαθέτει χρονογράφο και προστατευτικό κρύσταλλο από ζαφείρι. Κυκλοφορεί με λουράκι από καουτσούκ. Ό,τι πρέπει για εξωτερικές δραστηριότητες.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα