Ένα OMEGA Seamaster για μία ζωή γεμάτη περιπέτεια

Το εμβληματικό καταδυτικό ρολόι της OMEGA είναι η απόλυτη επιλογή για τη Γιορτή του Πατέρα.

Γράφει: Esquire Editors 03 Ιουνίου 2019

Όταν δημιουργήθηκε το πρώτο OMEGA Seamaster Diver 300M το 1993, διέθετε ό,τι χρειαζόταν για μια ζωή γεμάτη δράση. Έκτοτε, αποτελεί αξιόπιστη επιλογή μέσα και έξω από τη θάλασσα, και ακόμα και σήμερα παραμένει ένα από τα πιο ανθεκτικά ρολόγια παγκοσμίως.

Για τους περιπετειώδεις πατεράδες όλου του κόσμου, το Seamaster Diver 300M είναι το ιδανικό δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα - Κυριακή, στις 16 Ιουνίου. Δεν έχει απλώς ιστορία στις καταδύσεις και εμπειρία στην απαραίτητη τεχνολογία, αλλά χαρίζει και κομψότητα αν συνδυαστεί με κουστούμι ή σμόκιν. Μάλιστα, το Seamaster Diver 300M φορέθηκε από τον πράκτορα 007 για περισσότερη από μία δεκαετία.

Ένα OMEGA Seamaster για μία ζωή γεμάτη περιπέτειαΤα τελευταία χρόνια, ολόκληρη η συλλογή επανασχεδιάστηκε με μια επαναστατική προσέγγιση. Με μέγεθος 42 mm, τα σύγχρονα νέα μοντέλα από ανοξείδωτο χάλυβα διαθέτουν κομψά κεραμικά καντράν με κυματισμούς χαραγμένους με λέιζερ καθώς και κεραμική στεφάνη με χαρακτηριστικές κλίμακες κατάδυσης από λευκό εμαγιέ. Μέσα στο νερό, θα μπορεί να βασίζεται σε ένα OMEGA Master Chronometer Calibre 8800 που έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας, απόδοσης και μαγνητικής αντίστασης.

Το OMEGA Seamaster Diver 300M είναι αναμφίβολα ένα ρολόι διαχρονικό για μία ζωή γεμάτη περιπέτεια.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Αξεσουάρ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το Captain Cook της Rado είναι για εξερευνητές

Λανσαρίστηκε το 1962 εμπνευσμένη από τις εξερευνήσεις του θρυλικού θαλασσοπόρου του 18ου αιώνα James Cook. Σήμερα, εν έτη 2019, η νέα "Captain Cook" συλλογή της Rado αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορία της.

Το Timex American Documents είναι ένα αμερικάνικο όνειρο 165 χρόνων

Κατασκευή στις ΗΠΑ, Ελβετική κίνηση.