Το νέο Black Bay Bronze της Tudor είναι του βάθους

Διακριτικό, λιτό και ένα από τα πιο ωραία καταδυτικά μοντέλα της χρονιάς.

Το Black Bay Bronze ξεκίνησε να γράφει ιστορία το 1954, όταν έκανε το ντεμπούτο του ως ένα από τα πλέον αξιόπιστα καταδυτικά ρολόγια. Τα νεότερα κεφάλαια άρχισαν να γράφονται το 2016, όταν η Tudor έκανε εκ νέου τις συστάσεις με το Heritage Black Bay Bronze στην Έκθεση της Βασιλείας. Τότε ξεκινήσαμε να το βλέπουμε σε νέες ενδιαφέρουσες εκδοχές. Το επόμενο σημαντικό βήμα στη στιλιστική του εξέλιξη έγινε στην τελευταία έκθεση Baselworld 2019, όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός ακόμη Black Bay Bronze, αυτή τη φορά με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό καντράν σε γκρι ανθρακί, που αλλάζει πολύ το στυλ του ρολογιού, ώστε να δείχνει πραγματικά σύγχρονο, εκλεπτυσμένο και διαχρονικό.

Τεχνικά είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος ΜΤ5601, που προσφέρει ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία 70 ωρών. Η κάσα του έχει διάμετρο 43 χλστ., ενώ είναι στεγανό στα 200 μ. βάθος. Η στεφάνη και το καντράν είναι στο γκρι ανθρακί χρώμα, το οποίο αναδεικνύεται πλάι στους χρυσούς δείκτες και στις ενδείξεις των ωρών σε χρυσό χρώμα.

Το νέο Black Bay Bronze της Tudor είναι του βάθουςΤο κράμα μπρούντζου και αλουμινίου παραπέμπει αισθητικά στην κατασκευή του καταδυτικού εξοπλισμού περασμένων δεκαετιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το πέρασμα του χρόνου αλλά και ανάλογα με τις κλιματικές συνθήκες και το επίπεδο υγρασίας του περιβάλλοντος ο μπρούντζος μεταλλάσσεται και αποκτά μια ιδιαίτερη πατίνα που του χαρίζει ακόμη πιο ωραίο στυλ. Στην προκειμένη περίπτωση, το χρώμα του μπρούντζου αποκτά μια κίτρινη-χρυσαφί απόχρωση.

Το νέο Black Bay Bronze διαθέτει λουράκι από γκρίζο ύφασμα που θυμίζει τους ιμάντες που χρησιμοποιούσε το γαλλικό Ναυτικό για τα αλεξίπτωτα. Ωστόσο, αν η λεπτομέρεια αυτή δε σε εντυπωσιάζει, υπάρχει και η εκδοχή με δερμάτινο λουράκι.


Διατίθεται από τη Rolex Hellas (Βαλαωρίτου 5, τηλ.: 210 3621138 και Κολοκοτρώνη 1, τηλ.: 210 3235909).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.