5 ρολόγια για καλοκαιρινές περιπέτειες

Επειδή στις διακοπές θα πάρεις μαζί σου ένα ρολόι, αυτές είναι οι προτάσεις μας.

Σύμφωνοι, υπάρχει πάντοτε ένα κατάλληλο ρολόι για κάθε στιγμή και κάθε ντύσιμο. Επειδή όμως στις καλοκαιρινές διακοπές θα φοράς στον καρπό σου ένα μοντέλο, που δεν θα σε προβληματίζει στη θάλασσα και θα στέκει αξιοπρεπώς στο εστιατόριο, το ταβερνάκι και το μπαρ, φρόντισε να κάνεις την σωστή επιλογή.

TAG HEUER - Carrera Calibre 16 Chronograph

5 ρολόγια για καλοκαιρινές περιπέτειεςΟ χρονογράφος αυτός με την ατσάλινη κάσα διαμέτρου 41 χλστ. είναι ένα κατεξοχήν σπορ μοντέλο, όπως τονίζεται και από τη θέση των 3 υποκαντράν και τις αντιθέσεις μεταξύ λευκού, μαύρου και κόκκινου. Τα 3 λευκά υποκαντράν ξεχωρίζουν πάνω στο καντράν από μαύρη οπαλίνα: στη 12η ώρα είναι οι ενδείξεις των λεπτών, στην 6η οι ενδείξεις των ωρών και στην 9η των δευτερολέπτων. Η κεραμική στεφάνη διαθέτει ενδείξεις ταχυμετρικής κλίμακας, ο μηχανισμός που το κινεί είναι ο Calibre 16 Automatic, ενώ είναι αδιάβροχο στα 100 μ. βάθος.

TAG HEUER - Carrera Calibre 16

ΡΟΛΟΓΙΑΓια όσους αναζητούν ένα κλασικό Tag Heuer ο αυτόματος αγωνιστικός χρονογράφος από ατσάλι της συλλογής Carrera είναι η απάντηση. Με κάσα διαμέτρου 41 χλστ., προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι με αντιανακλαστική επίστρωση και παραμένει στεγανό μέχρι τα 100 μ. βάθος. Διαθέτει ένδειξη ημερομηνίας και ατσάλινο μπρασελέ με αναδιπλούμενο κούμπωμα ασφαλείας.

 

LONGINES - HydroConquest

ΡΟΛΟΓΙΑΚάτω από την κάσα των 43 χλστ. του κατάμαυρου κεραμικού HydroConquest κρύβεται ένας αυτόματος μηχανικός μηχανισμός που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για τη Longines: ο L888.3. Εξωτερικά το ρολόι ξεχωρίζει με το ολόμαυρο στυλ του και τους δείκτες και τις ενδείξεις ώρας που φωσφορίζουν με Super-Luminova. Το λουράκι του είναι από καουτσούκ.

 

HAMILTON - Jazzmaster Auto Chrono

ΡΟΛΟΓΙΑΜε κάσα στα 42 χλστ. από ανοξείδωτο ατσάλι και τζάμι από κρύσταλλο ζαφείρι, το Jazzmaster Auto Chrono της Hamilton είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει υποδειγματικά τις παραδοσιακές αξίες της ωρολογοποιίας με τη σύγχρονη τεχνολογία. Στα ατού του, το κλασικό καντράν με τις καθαρές γραμμές.

 

 

 

TISSOT - Seastar 1000 Quartz Chrono

ΡΟΛΟΓΙΑΚατ’ αρχάς, ξεχωρίζει λόγω χρώματος, αλλά από εκεί και πέρα το συγκεκριμένο μοντέλο των 45,5 χλστ. της Tissot διαθέτει δείκτες που φωσφορίζουν, βιδωτό καπάκι και κορόνα που το προστατεύουν και quartz μηχανισμό για απόλυτη αξιοπιστία. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια ο ιππόκαμπος που είναι χαραγμένος στο καπάκι και συμβολίζει πόσο φιλικό για θαλάσσιες περιπέτειες είναι αυτό το ρολόι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.