Η RIST Hellas παρουσίασε το νέο ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Γράφει: Esquire Editors 06 Σεπτεμβρίου 2019

Η RIST Hellas παρουσίασε το νέο ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στο Λόφο των Νυμφών στο Θησείο, ταυτόχρονα με την παγκόσμια παρουσίαση που έγινε στη Σαγκάη και στο Παρίσι.

Η RIST Hellas παρουσίασε το νέο ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115

Το ΕΑΑ είναι ο χώρος της παρατήρησης, της έρευνας, της επιστήμης, της γνώσης και της έμπνευσης και συνδέεται άρρηκτα με το Χρόνο. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά στο παρελθόν, ξεκινώντας από την Αίθουσα του Χρόνου και το μεσημβρινό τηλεσκόπιο χάρη στο οποίο μέχρι και τo 1964 ένας αστροφυσικός παρατηρητής ήταν υπεύθυνος για τον ακριβή υπολογισμό της ώρας Ελλάδος, για την οποία ενημερωνόταν όλη η επικράτεια.

RIST Hellas ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115

Στη συνέχεια ανακάλυψαν τα μυστικά του μηχανισμού των Αντικυθήρων, αντίγραφο του οποίου φιλοξενείται στο μουσείο του ΕΑΑ, ενώ η ξενάγηση ολοκληρώθηκε με την παρατήρηση του Κρόνου στον νυχτερινό ουρανό από το τηλεσκόπιο Δημητρίου Δωρίδη, που βρίσκεται στο λόφο της Πνύκας και ήταν το πρώτο μεγάλο τηλεσκόπιο που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα.

oris

Μετά από την παρατήρηση του σύμπαντος και των πλανητών όπως και τη σύντομη γνωριμία με τη RIST Hellas και την ORIS, οι προσκεκλημένοι οδηγήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας ταξίδεψαν μέσα στο μηχανισμό του νέου ρολογιού ανακαλύπτοντας αιωρούμενοι ανάμεσα στα γρανάζια την αρμονία της λειτουργίας του.Η παρουσίαση του ρολογιού ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115 ολοκληρώθηκε με την φυσική αποκάλυψή του στους προσκεκλημένους, οι οποίοι είχαν τα δυνατότητα να το δοκιμάσουν στο χέρι τους και να παρατηρήσουν τα μυστικά του άψογου φινιρίσματός του μέσα από την προσωπική τους λούπα ORIS.

RIST Hellas ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115

Η ORIS στο νέο ρολόι συγκέντρωσε όλη τη γνώση και την εμπειρία από την κατασκευή 270 μηχανισμών στα 115 χρόνια λειτουργίας της. Σχεδιάστηκε με μηχανισμό Calibre 115, πλήρως διάφανο καντράν, power reserve 10 ημερών, υποκαντράν δευτερολέπτων και την πατενταρισμένη μη γραμμική ένδειξη της ORIS για το power reserve.

oris
oris
RIST Hellas ORIS Big Crown ProPilot X Calibre 115

Δεν είναι τυχαίο πως οι δημιουργοί του ρολογιού άφησαν ακάλυπτο κάθε στοιχείο του μηχανισμού, για να είναι εμφανής ο τρόπος που ενώνονται μεταξύ τους και συν-λειτουργούν αρμονικά. Το νέο ρολόι ORIS αναδεικνύει την πλούσια ιστορία της μάρκας από το Hölstein της Ελβετίας ενώ παράλληλα, υπόσχεται να φτιάξει τη δική του ιστορία. ‘Go Your Own Way’ είναι η φιλοσοφία στην οποία στηρίζεται η ORIS και περιέχει τις βασικές αξίες της λειτουργίας της: Το πνεύμα της Ανεξαρτησίας, Δεξιοτεχνίας και της Ποιότητας. Αξίες που χαρακτηρίζουν το νέο το κορυφαίο μοντέλο της ORIS, Big Crown Pro Pilot X Calibre 115. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Κάποια από τα καλύτερα ρολόγια που κοστίζουν λιγότερα από € 2.000

8 ποιοτικές προτάσεις για να αγοράσεις ένα στιβαρό ρολόι που αντέχει στον χρόνο, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις υπέρογκα ποσά.

Aquaracer 300M Automatic Calibre 5 της TAG Heuer: η πεμπτουσία του σπορ ρολογιού

Η συλλογή Aquaracer της TAG Heuer φέρει μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από 125 χρόνια.