H ενδιαφέρουσα συλλογή ρολογιών του εκκεντρικού Floyd Mayweather

Δεν υπάρχει τίποτε ήσυχο ή διακριτικό στις μοναδικές επιλογές του.

Γράφει: Χριστίνα Ροζάκη 16 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για να δει κανείς τι ρολόι φορά στο χέρι του ένας celebrity. Πολλοί επιστρατεύουν τα καλύτερα zoom στις φωτογραφίες, άλλοι, πάλι, κάνουν ενδελεχή έρευνα για να μάθουν. Στον χώρο των διασημοτήτων, εκεί που τα χρήματα είναι ατελείωτα, αρκετοί προτιμούν να χτίσουν μία μεγάλη συλλογή από ρολόγια, άλλοι προτιμούν ένα μοναδικό σχέδιο. Οι φανατικοί είναι πολλοί, όπως δείχνουν και τα αμέτρητα προφίλ στο Instagram - στα οποία προστέθηκε πρόσφατα και αυτό του εκκεντρικού πυγμάχου Floyd Mayweather, ο οποίος πλέον μοιράζεται με τους followers του την ιδιαίτερη συλλογή του. 

Αυτή η συλλογή είναι πολύ ενδιαφέρουσα - για να το πούμε ευγενικά. Τα λαμπερά "bling" στοιχεία είναι αναπόσπαστο στοιχείο των επιλογών του, ενώ ο ίδιος αναφέρεται στα "bling" ως #ΤΜΤ, The Money Team. Να πούμε επίσης ότι τον τιμά το γεγονός ότι σε όλες τις φωτογραφίες ποζάρει ο ίδιος με το ρολόι του, όπως οφείλει να κάνει κάθε σοβαρός λάτρης των ρολογιών.  

Ξεκινάμε με ένα Richard Mille RM 59-01 Tourbillon Yohan Blake. Ο Τζαμαϊκανός αθλητής Yohan Blake ένωσε τις δυνάμεις του με την μάρκα ρολογιών Richard Mille για να σχεδιάσουν ένα σπορτίφ σχέδιο - κάτι που εκτίμησε ο Mayweather, παρά το κόστος των $620,000.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Το επόμενο ρολόι της συλλογής του είναι ένα Patek Philippe Nautilus. Είναι ένα από τα εμβληματικά σπορτίφ ρολόγια της Ελβετικής μάρκας αλλά, όπως θα περίμενε κανείς, ο Mayweather επέλεξε ένα σχέδιο με πιο ιδιαίτερες πινελιές. Η κάσα και το λουράκι είναι από ροζ χρυσό και η στεφάνη και οι ενδείξεις της ώρας είναι από ρουμπίνια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Ένα ακόμη διάσημο σχέδιο της συλλογής του (επίσης με "bling" στοιχεία) είναι ένα Royal Oak της Audemars Piguet. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το βρίσκεις στην επίσημη ιστοσελίδα του brand - έχει μόνο έναν παρόμοιο χρονογράφο. Πρόκειται για ένα ειδικό μοντέλο με κάσα από λευκόχρυσο 18 καρατίων και λουράκι επίσης σε λευκόχρυσο 18κ καθώς και διαμάντια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Το Royal Oak Offshore ωστόσο δεν είναι το μοναδικό του ρολόι με διαμάντια. Ο διάσημος μποξέρ είχε ανεβάσει ένα βίντεο με ένα τραπέζι γεμάτο ρολόγια και κοσμήματα, με τον ίδιο να εμφανίζεται στο βάθος μετρώντας χρήματα.

Κάτω από το βίντεο, ο ίδιος έχει γράψει: "Το μόνο που ακούω εδώ και 23 χρόνια...Ο Mayweather όλο κάνει επίδειξη τα αυτοκίνητά του, τα κοσμήματά του, τις βίλες του, τις γυναίκες του, τα ρούχα του και τα λεφτά του. Και σε αυτό εγώ ως Mayweather απαντάω...Χαίρομαι που όλοι σας έχετε περάσει 2 δεκαετίες με το να με μισείτε αντί να κοιτάξετε να χτίσετε τη δική σας κληρονομιά". 

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.