Το Moonphase White της Fromanteel δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα

Η ευχάριστη έκπληξη στον χώρο της ωρολογοποιίας έρχεται αυτή την εβδομάδα από την Ολλανδία.

Γράφει: Χριστίνα Ροζάκη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Στον κόσμο της ωρολογοποιίας, οι μεγάλοι παίκτες έχουν ως βάση τους την Ελβετία. Ωστόσο, η Ιαπωνία έχει κάνει πολύ καλές απόπειρες, ενώ οι ΗΠΑ επίσης έχουν μια ενδιαφέρουσα ποικιλία - όμως, κάτι που δεν περιμέναμε είναι να προτείνουμε ένα σχέδια από την Ολλανδία. Έτσι, δεν είναι περίεργο που πλέον έχουμε κάθε λόγο να ρίχνουμε συχνές ματιές στο ολλανδικό brand της Fromanteel.

Ωρολογοποιοί με βάση το Άμστερνταμ που ξέρουν να κατασκευάζουν Ελβετικής ποιότητας ρολόγια σε πολύ προσιτές τιμές. Η μάρκα έχει ήδη αρκετά ρολόγια στη συλλογή της αλλά ένα από τα ωραιότερα είναι το  Moonphase White από τη συλλογή Globetrotter. Πρόκειται για ένα κλασσικό σχέδιο που καλύπτει όλα τα βασικά. Όπως υποδεικνύει η ονομασία του, αυτό το σχέδιο έχει ένδειξη των φάσεων της σελήνης. Επιπλέον, σου δείχνει τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα, την ημερομηνία, την ημέρα της εβδομάδας και τον μήνα. 

Το Moonphase White της Fromanteel δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα

Η ατσάλινη κάσα έχει διάμετρο 42 χιλιοστά. Η Fromanteel δεν κατασκευάζει μικρότερα μοντέλα - όλα της τα σχέδια είναι άνω των 40 χιλιοστών. Η ατσάλινη κάσα στεγάζει κίνηση quartz και εκεί οφείλεται η χαμηλή τιμή του: Με λιγότερα από 600 ευρω μπορεί κανείς να αποκτήσει το Fromanteel Globetrotter Moonphase White. Έπειτα, δίνεται η επιλογή 17 διαφορετικών αποχρώσεων για το λουράκι. Επίσης, αν προτιμά κανείς κλασσικό κλείστρο, τότε με €75 μπορείτε να το επιλέξετε. Είναι καλή ιδέα να το προσφέρετε ως δώρο, ιδίως μιας και μια εγχάραξη με 24 χαρακτήρες κοστίζει €50. 

fromanteel-globetrotter-moonphase-white-2

Αν ο δρόμος σε φέρει στο Άμστερνταμ μπορείς να του ρίξεις μία ματιά από κοντά αφού το κατάστημα τoυ brand βρίσκεται στην οδό Keizersgracht 241. Αν πάλι η πρωτεύουσα της Ολλανδίας σου πέφτει κάπως μακριά, μπορείς να κάνεις την αγορά σου online εδώ στα €599.

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.