Το Moonphase White της Fromanteel δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα

Η ευχάριστη έκπληξη στον χώρο της ωρολογοποιίας έρχεται αυτή την εβδομάδα από την Ολλανδία.

Γράφει: Χριστίνα Ροζάκη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Στον κόσμο της ωρολογοποιίας, οι μεγάλοι παίκτες έχουν ως βάση τους την Ελβετία. Ωστόσο, η Ιαπωνία έχει κάνει πολύ καλές απόπειρες, ενώ οι ΗΠΑ επίσης έχουν μια ενδιαφέρουσα ποικιλία - όμως, κάτι που δεν περιμέναμε είναι να προτείνουμε ένα σχέδια από την Ολλανδία. Έτσι, δεν είναι περίεργο που πλέον έχουμε κάθε λόγο να ρίχνουμε συχνές ματιές στο ολλανδικό brand της Fromanteel.

Ωρολογοποιοί με βάση το Άμστερνταμ που ξέρουν να κατασκευάζουν Ελβετικής ποιότητας ρολόγια σε πολύ προσιτές τιμές. Η μάρκα έχει ήδη αρκετά ρολόγια στη συλλογή της αλλά ένα από τα ωραιότερα είναι το  Moonphase White από τη συλλογή Globetrotter. Πρόκειται για ένα κλασσικό σχέδιο που καλύπτει όλα τα βασικά. Όπως υποδεικνύει η ονομασία του, αυτό το σχέδιο έχει ένδειξη των φάσεων της σελήνης. Επιπλέον, σου δείχνει τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα, την ημερομηνία, την ημέρα της εβδομάδας και τον μήνα. 

Το Moonphase White της Fromanteel δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα

Η ατσάλινη κάσα έχει διάμετρο 42 χιλιοστά. Η Fromanteel δεν κατασκευάζει μικρότερα μοντέλα - όλα της τα σχέδια είναι άνω των 40 χιλιοστών. Η ατσάλινη κάσα στεγάζει κίνηση quartz και εκεί οφείλεται η χαμηλή τιμή του: Με λιγότερα από 600 ευρω μπορεί κανείς να αποκτήσει το Fromanteel Globetrotter Moonphase White. Έπειτα, δίνεται η επιλογή 17 διαφορετικών αποχρώσεων για το λουράκι. Επίσης, αν προτιμά κανείς κλασσικό κλείστρο, τότε με €75 μπορείτε να το επιλέξετε. Είναι καλή ιδέα να το προσφέρετε ως δώρο, ιδίως μιας και μια εγχάραξη με 24 χαρακτήρες κοστίζει €50. 

fromanteel-globetrotter-moonphase-white-2

Αν ο δρόμος σε φέρει στο Άμστερνταμ μπορείς να του ρίξεις μία ματιά από κοντά αφού το κατάστημα τoυ brand βρίσκεται στην οδό Keizersgracht 241. Αν πάλι η πρωτεύουσα της Ολλανδίας σου πέφτει κάπως μακριά, μπορείς να κάνεις την αγορά σου online εδώ στα €599.

Από: Esquire NL

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ρολόι

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

H ενδιαφέρουσα συλλογή ρολογιών του εκκεντρικού Floyd Mayweather

Δεν υπάρχει τίποτε ήσυχο ή διακριτικό στις μοναδικές επιλογές του.

Η διαγαλαξιακή επιλογή του Eddie Redmayne για τον καρπό του

Το Speedmaster Moonwatch Professional πήρε έμπνευση από το Omega που συμμετείχε στην πρώτη πτήση στη σελήνη.