Η διαγαλαξιακή επιλογή του Eddie Redmayne για τον καρπό του

Το Speedmaster Moonwatch Professional πήρε έμπνευση από το Omega που συμμετείχε στην πρώτη πτήση στη σελήνη.

Γράφει: Χριστίνα Ροζάκη 20 Σεπτεμβρίου 2019

Τα ρολόγια είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν σε διαφορετικά περιβάλλοντα και σε ιδιαίτερες συνθήκες. Για παράδειγμα, ένα Αudemars Piguet Royal Oak Offshore δεν είναι το κατάλληλο για να κάνεις καταδύσεις στη θάλασσα ή αναβάσεις στο βουνό, αφού είναι υψηλή η τιμή για να το ρισκάρεις. Ωστόσο, αν θέλεις να αισθανθείς master of the universe, μπορείς να μπεις λίγο στη θέση του Eddie Redmayne χάρις στο Omega ρολόι του.

O Βρετανός ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας "The Aeronauts” (βιογραφικό δράμα βασισμένο στις επικίνδυνες εξερευνήσεις του επιστήμονα James Glaisher) στο Toronto International Film Festival, φορώντας ένα ρολόι που έμοιαζε σαν να έφτασε ως τα αστέρια και να προσγειώθηκε στη σελήνη. Το Speedmaster Moonwatch Professional είναι εμπνευσμένο από το πρωτότυπο Omega που συμμετείχε στην πρώτη πτήση στη σελήνη - ο αστροναύτης Buzz Aldrin φορούσε ένα Omega στην πρώτη επιτυχημένη προσσελήνωση το 1966.

Η διαγαλαξιακή επιλογή του Eddie Redmayne για τον καρπό του

Το Omega Speedmaster Moonwatch Professional είναι διαθέσιμο εδώ στα €4.328. 

Το μοντέλο που διάλεξε ο Redmayne παραμένει πιστό στο πρωτότυπο σχέδιο που φορούσε η ομάδα του Apollo 11: Μαύρο καντράν με προστασία από γυαλί, μικρότερη ένδειξη για τα δευτερόλεπτα, κεντρικός δείκτης για τον χρονογράφο. Και όλα αυτά εντός μιας δυναμικής και εντυπωσιακής κάσας 42 χιλιοστών, με μια εντυπωσιακή μαύρη κάσα και περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι, μερικά μόνο από τα βασικά στοιχεία που τραβάνε την προσοχή βλέποντας το Speedmaster Moonwatch.

eddie redmayne omega

Ακόμη πιο εντυπωσιακό όμως είναι το εσωτερικό του. Ο μηχανισμός που κινεί τον χρονογράφο είναι ο διάσημος 1861 caliber, ο ίδιος χειροκίνητος μηχανισμός που ταξίδεψε ανάμεσα στα αστέρια στους καρπούς του Aldrin και του Armstrong. Για να σηματοδοτήσουν την επιτυχία της Omega, το Speedmaster Moonwatch συνοδεύεται από λουράκι NATO, ένα εργαλείο για να αλλάζεις λουράκια, αλλά και ένα βιβλίο που αναλύει τα διαστημικά ταξίδια του ρολογιού. 

Επομένως, αν ψάχνεις κάτι πολυτελές τότε ίσως αυτό το Omega είναι μία επιλογή που μπορεί να σε φτάσει μέχρι τα αστέρια. 

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα