Νέα σεζόν, νέα ρολόγια για τον καρπό σου

5 δυναμικές και ξεχωριστές επιλογές για να ανανεώσεις το στυλ σου λίγο πριν μπει ο χειμώνας.

Γράφει: Χριστίνα Ροζάκη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ρολόγια με ιστορία, με ενδιαφέρουσες χρωματικές συνθέσεις ή ανθεκτικά και στις πιο σκληρές δοκιμασίες. Η νέα σεζόν φέρνει μαζί της μερικά από τα πιο δυναμικά και ξεχωριστά μοντέλα της χρονιάς, το καθένα με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Ακολουθούν 5 δυναμικές και ξεχωριστές επιλογές για να ανανεώσεις το στυλ σου λίγο πριν μπει ο χειμώνας.

TUDOR - Black Bay Chrono S&G

Νέα σεζόν, νέα ρολόγια για τον καρπό σουΣτα 41 χλστ., ο νέος χρονογράφος της Tudor στεγάζει τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5813 με ενεργειακή αυτονομία 70 ωρών και διαθέτει χρυσή στεφάνη με μαύρο δίσκο και ταχυμετρική κλίμακα με δείκτες από χρυσό. Όσον αφορά το design, ξεχωρίζει χάρη στο μαύρο καντράν με τους μετρητές σε σαμπανιζέ χρυσό και τους δείκτες σε σχήμα snowflake (χιονονιφάδα). Κυκλοφορεί σε δίχρωμη έκδοση από ατσάλι και ματ-σατινέ κίτρινο χρυσό.

 

TAG Heuer - Autavia

ΡΟΛΟΪΈνα εξαιρετικά δημοφιλές ρολόι της δεκαετίας του ’60 που η TAG Heuer επαναλανσάρει. Το νέο Autavia έχει διάμετρο 42 χλστ., είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, πλαισιώνεται από μια αμφίδρομη στεφάνη από μπλε κεραμικό υλικό ή ατσάλι και διαθέτει μεγάλη κορόνα που θυμίζει τα παλιά ρολόγια των πιλότων. Το λουράκι και το μπρασελέ αλλάζουν εύκολα προσφέροντας πολλές επιλογές για διαφορετικές εμφανίσεις.

 

 

 

LONGINES - Record

ΡΟΛΟΪΗ σειρά Record έχει ένα unisex στυλ που ταιριάζει και στα δύο φύλα, γι’ αυτό άλλωστε κυκλοφορεί με διαφορετικά καντράν και σε τέσσερα μεγέθη: 26, 30, 38,5 και 40 χλστ. Ωστόσο, το μπλε μοντέλο με κάσα από ροζ χρυσό 18 καρατίων είναι μια σοφιστικέ αντρική επιλογή που σίγουρα ανεβάζει το στυλιστικό status αυτού που το φορά. Διαθέτει επίσημη πιστοποίηση από το COSC, που σημαίνει απόλυτη ακρίβεια.

 

 

TISSOT - T-Race MotoGP 2019 Automatic Chronograph Limited Edition

ΡΟΛΟΪΈνα μοντέλο που ξεχωρίζει καθώς όλα του τα στοιχεία είναι εμπνευσμένα και καθρεφτίζουν την κίνηση σε δύο τροχούς. Είναι ένας αυτόματος ελβετικός χρονογράφος, αδιάβροχος σε πίεση έως 10 bar, με λουράκι που θυμίζει biker στυλ. Κυκλοφορεί σε συσκευασία κράνους και στον περιορισμένο αριθμό των 3.333 τεμαχίων. Ένα συλλεκτικό ρολόι για τους λάτρεις των αγώνων μοτοσικλέτας.

 

 

RADO - Captain Cook Automatic

ΡΟΛΟΪH νέα συλλογή Captain Cook εμπνέεται από το πρώτο λανσάρισμα του 1962, αλλά ανανεώνεται για τη σύγχρονη εποχή. Η αρχική κυρτή περιστρεφόμενη στεφάνη πλέον έχει ένθεση από κεραμικό ώστε να είναι πιο ανθεκτική και high-tech. Είναι εξοπλισμένο με το μηχανισμό C07, που έχει αυτονομία ενέργειας 80 ωρών, και διαθέτει μαύρο καντράν που προσδίδει μια εντυπωσιακή στιλπνή εμφάνιση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.