Το νέο ρολόι του Kimi Räikkönen είναι για πρωταθλητές

Το RM 50-04 Kimi Räikkönen με καντράν από τιτάνιο κυκλοφόρησε σε μόλις 30 κομμάτια.

Ο Kimi Räikkönen δεν χρειάζεται συστάσεις: Μέσα σε 18 χρόνια, ο "Iceman" της Formula 1, όπως το είναι το παρατσούκλι του, έχει λάβει 103 βραβεία, με τα 21 εξ’ αυτών να αφορούν τον τίτλο του πρωταθλητή. Στην πρώτη του χρονιά στην Scuderia Ferrari το 2007 κατέκτησε την πρώτη θέση του βάθρου, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με τα χρώματα της κόκκινης ομάδας, αποχαιρετώντας την με τον καλύτερο τρόπο.

Σήμερα, ο 39χρονος Φιλανδός έχει κατεβάσει ταχύτητα, επιστρέφοντας εκεί όπου ξεκίνησε την πορεία του το 2001, στη Sauber Alfa Romeo. "Πλέον, θεωρώ την F1 χόμπι μου. Δεν νιώθω την ίδια πίεση που ένιωθα κάποτε. Τώρα, μπορώ να απολαμβάνω την οδήγηση, αν και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο", έχει δηλώσει χαρακτηριστικά. 

Στις 22 Σεπτεμβρίου, θα λάβει μέρος στο φετινό Singapore Grand Prix και με αφορμή τη συμμετοχή του αυτή, ο οίκος ωρολογοποιίας Richard Mille -είναι χορηγός της Alfa Romeo Racing- δημιούργησε ένα ρολόι, που αποτίει φόρο τιμής στην καριέρα του: το RM 50-04 Kimi Räikkönen.

Το νέο ρολόι του Kimi Räikkönen είναι για πρωταθλητές

Πρόκειται για ένα ελαφρύ μοντέλο, βαμμένο στα χρώματα της Sauber Alfa Romeo, το λευκό και το κόκκινο, που είναι εξοπλισμένο με χρονογράφο με tourbillon μόλις επτά γραμμαρίων και με καντράν από τιτάνιο, στο οποίο απεικονίζεται ο αγωνιστικός αριθμός του Kimi, το νούμερο 7. Εγγυάται τρομερή ακρίβεια και 70 ώρες αυτονομίας. 

Κίμι Ράικονεν ΡΟΛΟΪ

Κίμι Ράικονεν ΡΟΛΟΪ

Το RM 50-04 Kimi Räikkönen κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά σε μόλις 30 κομμάτια και κοστίζει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ. Για την ακρίβεια, 1.063.000 δολάρια, σχεδόν 970.000€.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.