5 χρονογράφοι υψηλών απαιτήσεων

Τα ρολόγια που θα μετρήσουν τις πιο μεγάλες σου επιδόσεις σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Esquire Team
29 Οκτωβρίου 2019

Στη στεριά. Στη θάλασσα. Στον αέρα. Οι χρονογράφοι που ακολουθούν δενε είναι μόνο πέντε στιλάτα μοντέλα για κάθε γούστο. Είναι πέντε ταξιδιωτικά ρολόγια υψηλών απαιτήσεων, που μπορούν να μετρήσουν τις πιο μεγάλες επιδόσεις σε οποιοδήποτε περιβάλλον. 

Hamilton - Khaki Aviation X-Wind GMT

5 χρονογράφοι υψηλών απαιτήσεωνΈνα ρολόι που του ταιριάζει απόλυτα ο χαρακτηρισμός "more is more". Το Khaki Aviation X-Wind GMT στα 46 χλστ. με ανάγνωση δύο ζωνών ώρας πάνω στο μπλε καντράν του είναι ιδανικό για να βλέπεις την ώρα τόσο στην αφετηρία όσο και στον προορισμό σου. Διαθέτει κίνηση quartz και, εκτός από το όνομά του, και οι νικελωμένοι δείκτες και ο δείκτης δευτερολέπτων με την πορτοκαλί μύτη παραπέμπουν στην αεροπλοΐα.

 

 

 

Tudor - Black Bay Chrono S&G

ΡΟΛΟΓΙΑ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙΜε αυτονομία 70 ωρών, ο χρονογράφος της Tudor είναι ιδανικός συνοδός στα μεγάλα ταξίδια. Διαθέτει χρυσή στεφάνη με μαύρο δίσκο και ταχυμετρική κλίματα με ενδείξεις σε χρυσό, ενώ στην κάσα των 41 χλστ. φέρει τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5813 και ξεχωρίζει χάρη στους δείκτες σε σχήμα νιφάδας. Διατίθεται με μπρασελέ από κίτρινο χρυσό και ατσάλι, δερμάτινο λουράκι ή λουράκι από ύφασμα.

 

 

 

Tag Heuer - Aquaracer 300Μ

ΡΟΛΟΓΙΑ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙΑν τα βαθιά νερά είναι το στοιχείο σου, τότε το Aquaracer 300M της Tag Heuer είναι ο καλύτερος συνοδός σου. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, είναι αδιάβροχο στα 300 μ., ενώ έχει περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης από ατσάλι με κεραμικό δακτύλιο. Προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι και οι δείκτες έχουν υλικό υψηλής φωτεινότητας για εύκολη ανάγνωση. Αυτό το μοντέλο των 43 χλστ. έχει χαραγμένο στο πίσω μέρος της κάσας ένα σκάφανδρο δύτη.

 

 

 

Tissot - Seastar 1000 Quartz

ΡΟΛΟΓΙΑ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙTo Blue-black, το μπλε χρώμα του μεσονυκτίου που έχει το καντράν αυτού του Seastar της Tissot, είναι το στοιχείο που το κάνει ονειρικό αντανακλώντας το μυστήριο των ωκεανών. Είναι ιδανικό για καταδύσεις, καθώς είναι αδιάβροχο μέχρι τα 30 bar και έχει καταδυτική στεφάνη μονής κατεύθυνσης. Αυτός ο ελβετικός χρονογράφος ζυγίζει 180 γραμμ. και προστατεύεται από αντιανακλαστικό κρύσταλλο ζαφείρι.

 

 

Rado - Captain Cook

ΡΟΛΟΓΙΑ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙΑκόμη και το όνομά του δηλώνει ότι το Captain Cook της Rado είναι ρολόι για μεγάλα ταξίδια. Στα 42 χλστ. και χάρη στο απίθανο πράσινο καντράν, είναι μια αισθητική απόλαυση, ενώ χάρη στα τεχνικά του χαρακτηριστικά κερδίζει τον κάθε connoisseur. Έχει θολωτό καντράν, φωσφορίζουσες ενδείξεις και περιστρεφόμενη στεφάνη με ένθεση από ανθεκτικό high-tech κεραμικό.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.