Το νέο Premier της Breitling είναι το απόλυτο corporate ρολόι

Πρόκειται για ένα σχέδιο πολύ διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο ελβετικός οίκος

Καθόλου άδικα, η Breitling ήταν, είναι και θα είναι μία από τις μεγαλύτερες Ελβετικές μάρκες ρολογιών. Και παρότι είδε άλλα brands να ξεχωρίζουν εστιάζοντας στην ομορφιά και στα εκλεπτυσμένα σχέδια, η ίδια κατάφερε να μείνει σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο και να ξεχωρίσει για τη δουλειά που έκανε στα πιλοτικά ρολόγια. Αλλά αυτό από μόνο του, όπως είναι φυσικό, δεν είναι αρκετό. Γιατί μπορεί να κατέκτησε τους αιθέρες, ωστόσο, όπως είναι φυσιολογικό επιθυμία της έχει την πρωτιά εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις: στις αίθουσες των συνεδριάσεων. Επομένως, πλέον δεν δίνει σημασία μόνο σε αυτούς που οδηγούν τα Learjet - αλλά και σε εκείνους που προσλαμβάνουν όσους βρίσκονται πίσω από το πηδάλιο αυτών.

Το νέο Premier της Breitling είναι το απόλυτο corporate ρολόι

Όλα αυτά γίνονται ευκολότερα αν δει κανείς το νέο Premier, το business σχέδιο που κόσμησε τον καρπό του 43χρονου Σουηδού ηθοποιού Alexander Skarsgård στο Τownhouse event του βρετανικού Esquire. Μιλάμε για ένα σχέδιο πολύ διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει ο ελβετικός οίκος. Λανσαρίστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του '40, χωρίς να περιλαμβάνει τίποτε το ξεχωριστό πέρα από το ότι ήταν ένα πολύ elegant κόσμημα για τον καρπό που περιλάμβανε την ένδειξη ημερομηνίας. 

-breitling-

Τα χαρακτηριστικά του νέου Premier είναι, όπως αναμενόταν, εξαιρετικής ποιότητας. Η κίνηση Caliber 45 με πιστοποίηση χρονομετρητή που αναπτύσσεται in-house είναι ένας εκλεπτυσμένος μηχανισμός με καθαρό κι ευανάγνωστο σχεδιασμό που πολλοί θα ζήλευαν. Καθόλου άδικα, λοιπόν, δεν θεωρείται ως το ιδανικό corporate ρολόι όντας όσο διακριτικό πρέπει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει τις απαραίτητες πολύτιμες λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει. 

Το βρίσκεις στα €4.166 εδώ.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.