Τα 3 νέα Polo Bear watches από τον Ralph Lauren

Τα Denim Flag Bear, Bedford Bear και Tuxedo Bear κυκλοφορούν σε περιορισμένη έκδοση.

Μιλάμε για τον οίκο Ralph Lauren που ξέρει, όσο κανένας πώς να σχεδιάζει εμβληματικά κομμάτια που μένουν στον χρόνο. Ο ίδιος ο σχεδιαστής; Κι αυτός είναι είδωλο, ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους στον κόσμο. Το σχέδιο του Polo Bear έχει επίσης εξελιχθεί σε ένα ιδιαίτερα διάσημο έμβλημα - μάλιστα, προήλθε από την γερμανική εταιρεία παιχνιδιών Steiff, όταν η εταιρεία δώρισε σε όλους τους εργαζομένους στον οίκο LR το διάσημο αρκουδάκι. Είτε είναι ντυμένο επίσημα, είτε formal παίζοντας γκολφ, το αρκουδάκι έχει το δικό του φανατικό κοινό.

Γι' αυτό το φανατικό κοινό, το brand μόλις λάνσαρε μια περιορισμένη συλλογή από ρολόγια με το διάσημο έμβλημα, οπού όλα στεγάζονται σε κάσες από ανοξείδωτο ατσάλι, με τον αυτόματο μηχανισμό RL200. Και τα τρία, Denim Flag Bear, Bedford Bear και Tuxedo Bear, χαρακτηρίζονται από το οικείο και πολυτελές ύφος που μας έχει συνηθίσει ο οίκος.

Denim Flag Bear

Τα 3 νέα Polo Bear watches από τον Ralph Lauren

Το canadian tuxedo -τζην μπουφάν, τζην παντελόνι- με το εμβληματικό Polo πουλόβερ με την αμερικάνικη σημαία που είχε φορέσει ο Ralph σε εκδήλωση στο ράντσο του στο Κολοράντο το 1989 εμπνέει το look του Denim Flag Bear. Μία εμφάνιση που παραμένει σύγχρονη τριάντα χρόνια μετά. 

Θα το βρεις στα 1.930€ εδώ.

Bedford Bear Watch

Bedford Bear Watch

Λίγο πιο ψηλά από τη Νέα Υόρκη, στο Bedford, ο Ralph βρήκε την έμπνευση για να δομήσει το στυλ του οίκου του πατώντας πάνω σε ένα κλασσικό Αγγλικό στυλ εξοχής. Γι' αυτό και το Bedford Bear φορά ένα τουίντ σακάκι, ζιβάγκο και παντελόνι ιππασίας έτοιμο για ακόμα μία φορά να κατακτήσει το νεοϋορκέζικο countryside. Όπως ο Ralph.

Θα το βρεις στα 1.930€ εδώ.

Tuxedo Bear Watch

Tuxedo Bear Watch

Το canadian tuxedo είναι σίγουρα ένα από τα πιο εμβληματικά looks του Ralph Lauren. Όπως επίσης και το πειραγμένο σμόκιν: ο συνδυασμός του σακακιού του σμόκιν με λευκό dress shirt, μαύρο παπιγιόν και τζην παντελόνι αντί για tailored.

 

Θα το βρεις στα 2.140€ εδώ

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.