5 ρολόγια με δερμάτινο λουράκι

Μοντέλα για όσους απεχθάνονται τόσο τον αθλητικό χαρακτήρα του καουτσούκ, όσο και την πολυτέλεια του μπρασελέ.

Τα ρολόγια με δερμάτινο λουράκι δεν είναι τυχαία μία δημοφιλή επιλογή. Αποτελούν τη χρυσή λύση για όσους απεχθάνονται τόσο τον αθλητικό χαρακτήρα του καουτσούκ, όσο και την πολυτέλεια του μπρασελέ. Τα ακόλουθα πέντε μοντέλα είναι ντυμένα με δέρμα σε μαύρο χρώμα αλλά και σε καφέ αποχρώσεις.

TAG HEUER Carrera

5 ρολόγια με δερμάτινο λουράκιΑπό τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της σειράς Carrera (Ref.: CBM2112.FC), αυτός ο αυτόματος χρονογράφος από ατσάλι έχει εξαιρετικά γοητευτική εικόνα συνδυάζοντας το μπλε καντράν και την μπλε στεφάνη με το ανθεκτικό δερμάτινο καφέ λουράκι. Έχει διάμετρο στα 41 χλστ. και προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι, που έχει περάσει από ειδική αντιανακλαστική επεξεργασία, ενώ είναι αδιάβροχο στα 100 μ. βάθος.

 

 

 

HAMILTON Chrono-Matic 50

ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙΕίναι ένα επετειακό μοντέλο της Hamilton που γιορτάζει τον πρώτο αυτόματο μηχανισμό της μάρκας από το 1969. Το εντυπωσιακό Chrono-Matic 50 των 48 χλστ. είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτει δύο μπουτόν χρονογράφου στη δεξιά πλευρά σε έντονο κόκκινο χρώμα, ενώ οι ενδείξεις του χρονογράφου βρίσκονται στην 3η και την 9η ώρα και της ημερομηνίας πάνω από την 6η.

 

 

 

TUDOR Black Bay Bronze

ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙΈνα ακόμη εκλεπτυσμένο ρολόι της σειράς Black Bay από την Tudor είναι το Bronze με διακριτικές λεπτομέρειες στην μπρονζέ απόχρωση, όπως φανερώνει και η ονομασία του, και με καντράν και στεφάνη σε σοφιστικέ σκούρο γκρι. Στα 43 χλστ. και με περιστρεφόμενη στεφάνη από κεραμικό, το μοντέλο διαθέτει αυτόματο μηχανισμό με ενεργειακή αυτονομία 70 ωρών και είναι αδιάβροχο στα 200 μ.

 

 

 

CALVIN KLEIN Fraternity

ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙΗ νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-20 του οίκου Calvin Klein καθορίζεται από το φρέσκο και νεανικό ύφος στο οποίο μας έχει συνηθίσει ο οίκος. Η συλλογή περιλαμβάνει πολλά ρολόγια με δερμάτινο ή ΝΑΤΟ λουράκι, ωστόσο το συγκεκριμένο διαθέτει κάσα από ανοξείδωτο γυαλιστερό ατσάλι και ματ φινίρισμα σε απαλό χρυσό PVD, καντράν σε μπεζ χρώμα και καφέ δερμάτινο λουράκι στην απόχρωση του κονιάκ. Η διάμετρος της κάσας του είναι στα 38,7 χλστ.

 

RADO Captain Cook

ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙΑνάμεσα στα σπουδαιότερα ρολόγια που διαθέτει στη φαρέτρα της η Rado είναι τα Captain Cook κι αυτό γιατί έχουν ρίζες στην αυθεντική σειρά του 1962 (ένα από τα μεγαλύτερα hits της μάρκας). Στα 42 χλστ., με καφέ καντράν και δερμάτινο λουράκι σε σκούρο καφέ, το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κυρτή περιστρεφόμενη στεφάνη και ένθεση από ανθεκτικό high tech κεραμικό.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.