To νέο Omega Seamaster είναι το ωραιότερο ρολόι που φόρεσε ποτέ ο James Bond

Ένας μίνιμαλ χρονογράφος ειδικά φτιαγμένος για τον καρπό του 007.

Το πρώτο επίσημο trailer του No Time To Die κυκλοφόρησε πρόσφατα, δίνοντάς μας μία πρώτη σύντομη γεύση για το τι να περιμένουμε στη νέα ταινία James Bond, την 25η κατά σειρά, που θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Daniel Craig στο frachise. Στα κάτι παραπάνω από δυόμισι λεπτά κλιπ, είδαμε τον 007 σε ένα θεαματικό κυνηγητό που καταλήγει σε μία ακόμα πιο θεατρική πτώση από γέφυρα, τον Rami Malek στον ρόλο του κακού σαν άλλο Φάντασμα της Όπερας και την Léa Seydoux ως το απόλυτο Bond girl. Είδαμε επίσης τον Βρετανό πράκτορα να φορά από σμόκιν και κοστούμι μέχρι cargo παντελόνι και πουλόβερ, υιοθετώντας ένα σαφώς πιο casual look απ' ό,τι μας έχει συνηθίσει, αλλά και το αξεσουάρ-σήμα κατατεθέν του: το Omega Seamaster ρολόι, που μάλιστα έχει κερδίσει το δικό του κοντινό στο trailer.

To νέο Omega Seamaster είναι το ωραιότερο ρολόι που φόρεσε ποτέ ο James Bond

Πρόκειται για έναν νέο Seamaster μίνιμαλ χρονογράφο ειδικά φτιαγμένο για τον καρπό του 007, που αντλεί έμπνευση από τα προηγούμενα ρολόγια του ήρωα, αλλά είναι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο - ίσως το πιο όμορφο που έχουμε δει στο κινηματογραφικό franchise.

ΡΟΛΟΪ ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ ΟΜΕΓΚΑ

Το Seamaster Omega Seamaster Diver 300M Co-Axial Master Chronometer 42mm 007 Edition διαθέτει λεπτή κάσα 42 χιλιοστών φτιαγμένη από τιτάνιο και προστατευτικό θόλο από κρύσταλλο ζαφείρι και κυκλοφορεί με μπρασελέ από τιτάνιο (αυτόν που φορά ο Craig) ή με υφασμάτινο Nato λουράκι σε σκούρο καφέ και μπεζ χρώμα. Στα μεγάλα ατού του είναι ότι αντέχει μέχρι τα 300 μέτρα βάθος. 

ΡΟΛΟΪ ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ ΟΜΕΓΚΑ

Η οπίσθια κάσα του αποτίνει φόρο τιμής στο σύμπαν του Bond, καθώς υπάρχει εγχαραγμένο ο αριθμός 007 και ο 62, που σηματοδοτεί τη χρονιά που κυκλοφόρησε το πρώτο φιλμ της σειράς, το "Δρ. Νο". Μέχρι το 1995 και το "Επιχείρηση Χρυσά Μάτια", όπου έκανε το ντεμπούτο του στον ρόλο ο Pierce Brosnan, ο James Bond φορούσε μόνο μοντέλα της Rolex. Ύστερα όμως από παρέμβαση της ενδυματολόγου Lindy Hemming, έγινε η μεγάλη αλλαγή και η στροφή προς την Omega με την αιτιολογία ότι "ο ήρωας λόγω της στρατιωτικής του εκπαίδευσης στο Πολεμικό Ναυτικό έπρεπε να φορά Seamaster και μάλιστα με μπλε καντράν". 

Μπορεί το No Time To Die να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2020, ωστόσο το Seamaster Omega Seamaster Diver 300M Co-Axial Master Chronometer 42mm 007 Edition είναι ήδη διαθέσιμο online για αγορά με την αποστολή του όμως να ξεκινά μες στον Φεβρουάριο. 

Aπό: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.