Ο νέος χρονογράφος της Wenger είναι η επιτομή της μίνιμαλ κομψότητας

Το Urban Metropolitan Chrono της ελβετικής ωρολογοποιίας είναι ένα ρολόι που συνδυάζεται με τον πιο φίνο και διακριτικό τρόπο με κάθε στυλ ντυσίματος.

Καινοτόμο και δυναμικό, κομψό και αυθεντικό, ποιοτικό, αλλά προσιτό. Πάνω απ' όλα όμως, το Urban Metropolitan Chrono της Wenger είναι ένα κλασικό μοντέλο με μίνιμαλ σχεδιασμό, που ξεχωρίζει για την ευελιξία του, καθώς συνδυάζεται με τον πιο φίνο και διακριτικό τρόπο με κάθε στυλ ντυσίματος. Αυτό άλλωστε δεν είναι και το ζητούμενο στην καθημερινότητά μας; Ένα ρολόι που να μην μας δεσμεύει στιλιστικά αλλά να μας λύνει τα χέρια με τους ενδυματολογικούς συνδυασμούς και ο νέος χρονογράφος της ελβετικής εταιρείας παρασκευής και διανομής ρολογιών σε όλο τον κόσμο, που η ιστορία της μετράει από το 1893 και φημίζεται για την άριστη σχέση ποιότητας τιμής, πετυχαίνει αυτό ακριβώς. 

Ο νέος χρονογράφος της Wenger είναι η επιτομή της μίνιμαλ κομψότητας

Εκτός από την urban chic αισθητική του, το Urban Metropolitan Chrono ξεχωρίζει για τα πολύ υψηλά standards σχεδιασμού του. Το μέγεθος της κάσας του είναι 44mm και η επίστρωση ζαφειριού με αχάρακτο τζάμι είναι ένα ακόμη ατού της πολυτέλειας που χαρακτηρίζει το εν λόγω μοντέλο. Είναι επίσης αδιάβροχο μέχρι τα 100 μέτρα.

Wenger ρολόι

Κυκλοφορεί με δερμάτινο λουράκι σε μαύρο, καφέ σκούρο και ταμπά χρώμα, με καντράν σε μαύρη ή off white απόχρωση και με μπλε ή πορτοκαλί δείκτες, προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία επιλογών ώστε να καλύπτει κάθε γούστο.

Wenger ρολόι


Τα ρολόγια Wenger διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade (210-3408400, wenger@shopandtrade.gr).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος