Σοφιστικέ απλότητα στο Established του Calvin Klein

Το νέο CK μοντέλο αποθεώνει όλα τα χαρακτηριστικά του μινιμαλιστικού οίκου.

Η αμερικάνικη μόδα οφείλει πολλά στον οίκο Calvin Klein, τον νεοϋρκέζικο οίκο που καθιέρωσε το μινιμαλιστικό, σπορτίφ και νεανικό στυλ που πλέον γνωρίζουν όλοι, ήδη από τη δεκαετία του '80. Παρότι τα πρώτα βήματα του Calvin Klein ήταν στον σχεδιασμό χειμερινών παλτό, σύντομα εξέλιξε το όνομά του σε συνώνυμο των σύγχρονων τάσεων και του φρέσκου design, ώστε σήμερα να παρουσιάζει μια εκτενή σειρά ένδυσης, ειδών ομορφιάς και αξεσουάρ. 

Σοφιστικέ απλότητα στο Established του Calvin KleinΤα ρολόγια του οίκου διαθέτουν ανάλογο sleek, σοφιστικέ και σύγχρονο στυλ, όπως αποκαλύπτει και το Established. Πρόκειται για ένα μοντέλο με άρτιες αρχιτεκτονικές γραμμές και καθαρή κομψότητα, που διαθέτει στρογγυλή κάσα από γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι, διαμέτρου 43 χλστ.. Το προστατευτικό κρύσταλλο έχει μια ελαφρά καμπυλότητα που τονίζει τις σχολαστικές λεπτομέρειες του καντράν, όπως είναι η ένδειξη του δείκτη των δευτερολέπτων ακριβώς κάτω από τον ωροδείκτη και τον λεπτοδείκτη.

Το λιτό αλλά άρτια σχεδιασμένο καντράν από ανοξείδωτο ατσάλι αναδεικνύεται χάρη στο μπλε χρώμα και σττην αφαίρεση των ενδείξεων της ώρας - έχουν διατηρηθεί μόνο τα  "σημεία του ορίζοντα" δηλαδή η 12η, η 3η, η 6η και η 9η ώρα. Το κομψό αυτό μοντέλο πλαισιώνεται από ένα απαλό μαύρο δερμάτινο λουράκι, διατίθεται επίσης με ασημί ή μαύρο καντράν, ενώ, όπως προστάζει το unisex στυλ του οίκου, κυκλοφορεί και αντίστοιχο γυναικείο. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.