Ένα Όσκαρ για την Rolex

Η θρυλική ελβετική ωρολογοποιία ήταν ο υπερήφανος χορηγός των Oscars® 2020.

Γράφει: Esquire Editors 10 Φεβρουαρίου 2020

Η Rolex συνδέεται εδώ και δεκαετίες με την ιστορία του κινηματογράφου, μέσα από αμέτρητες θρυλικές ταινίες στις οποίες "πρωταγωνίστησαν" τα ρολόγια Rolex. Ο Marlon Brandon στην ταινία "Αποκάλυψη Τώρα", o Paul Newman στην ταινία "Χρώμα του Χρήματος", στον "Τιτανικό" ο Bill Paxton είναι μερικά μόνο παραδείγματα θρυλικών χαρακτήρων που φόρεσαν στον καρπό τους ιστορικά μοντέλα της ελβετικής ωρολογοποιίας. Μάλιστα, τα ρολόγια της επιλέγονται συχνά από τους σκηνοθέτες για τις ανάγκες της ταινίας ή και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ανήκουν στην προσωπική συλλογή των ίδιων των ηθοποιών. 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά από το 2017, η Rolex ήταν και φέτος ο υπερήφανος χορηγός των βραβείων Όσκαρ στην 92η τελετή απονομής, υποστηρίζοντας την Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου και αναγνωρίζοντάς την ως τον κορυφαίο θεσμό της κινηματογραφικής τέχνης.

Πρεσβευτές της ήταν και φέτος οι βραβευμένοι συνολικά με 57 βραβεία Όσκαρ, Kathryn Bigelow, James Cameron, Alejandro G. Iñárritu και ο Martin Scorsese που ήταν υποψήφιος στην φετινή τελετή σε δέκα κατηγορίες για τον "Ιρλανδό".

Ένα Όσκαρ για την Rolex

Στα παρασκήνια του Dolby Theatre, η Rolex υποδέχθηκε την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, στο ROLEX GREENROOM τους αστέρες που απονέμουν τα βραβεία στην τελετή των Όσκαρ, πριν βγουν στη σκηνή. Φέτος, το ROLEX GREENROOM είχε θέμα το πολικό τοπίο, στο πλαίσιο της καμπάνιας Rolex Perpetual Planet που είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη της Rolex από το 1930 στις εξερευνητικές αποστολές, που έχουν σκοπό την προστασία του πλανήτη.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Περιποίηση

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

3 ρολόγια με βαριά υπογραφή που αντέχουν στο χρόνο

Και γράφουν ιστορία στον καρπό σου.

Παρέλαση από εμβληματικά ρολόγια στο οσκαρικό κόκκινο χαλί

Τα κορυφαία μοντέλα των μεγαλύτερων ωρολογοποιών που επέλεξαν οι χολιγουντιανοί αστέρες.