Ένα Όσκαρ για την Rolex

Η θρυλική ελβετική ωρολογοποιία ήταν ο υπερήφανος χορηγός των Oscars® 2020.

Γράφει: Esquire Editors 10 Φεβρουαρίου 2020

Η Rolex συνδέεται εδώ και δεκαετίες με την ιστορία του κινηματογράφου, μέσα από αμέτρητες θρυλικές ταινίες στις οποίες "πρωταγωνίστησαν" τα ρολόγια Rolex. Ο Marlon Brandon στην ταινία "Αποκάλυψη Τώρα", o Paul Newman στην ταινία "Χρώμα του Χρήματος", στον "Τιτανικό" ο Bill Paxton είναι μερικά μόνο παραδείγματα θρυλικών χαρακτήρων που φόρεσαν στον καρπό τους ιστορικά μοντέλα της ελβετικής ωρολογοποιίας. Μάλιστα, τα ρολόγια της επιλέγονται συχνά από τους σκηνοθέτες για τις ανάγκες της ταινίας ή και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ανήκουν στην προσωπική συλλογή των ίδιων των ηθοποιών. 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά από το 2017, η Rolex ήταν και φέτος ο υπερήφανος χορηγός των βραβείων Όσκαρ στην 92η τελετή απονομής, υποστηρίζοντας την Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου και αναγνωρίζοντάς την ως τον κορυφαίο θεσμό της κινηματογραφικής τέχνης.

Πρεσβευτές της ήταν και φέτος οι βραβευμένοι συνολικά με 57 βραβεία Όσκαρ, Kathryn Bigelow, James Cameron, Alejandro G. Iñárritu και ο Martin Scorsese που ήταν υποψήφιος στην φετινή τελετή σε δέκα κατηγορίες για τον "Ιρλανδό".

Ένα Όσκαρ για την Rolex

Στα παρασκήνια του Dolby Theatre, η Rolex υποδέχθηκε την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, στο ROLEX GREENROOM τους αστέρες που απονέμουν τα βραβεία στην τελετή των Όσκαρ, πριν βγουν στη σκηνή. Φέτος, το ROLEX GREENROOM είχε θέμα το πολικό τοπίο, στο πλαίσιο της καμπάνιας Rolex Perpetual Planet που είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη της Rolex από το 1930 στις εξερευνητικές αποστολές, που έχουν σκοπό την προστασία του πλανήτη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.