Τα πιο cool ρολόγια κάτω των €1.000

9 μοντέλα-επένδυση που δεν χρειάζεται να ξοδέψεις υπέρογκα ποσά για να τα αποκτήσεις.

Γράφει: Χριστίνα Ροζάκη 17 Φεβρουαρίου 2020

Αυτά που χρειάζεται ένας άντρας για να δείχνει εμφανίσιμος είναι ένα κούρεμα που του ταιριάζει, ένα κοστούμι στα μέτρα του, ένα ζευγάρι καλογυαλισμένα δερμάτινα υποδήματα και ένα ποιοτικό ρολόι. Το τελευταίο είναι το ίσως μοναδικό αντρικό κόσμημα διαχρονικής αξίας και κοινής αποδοχής.

Στην λίστα που ακολουθεί θα ανακαλύψεις μερικά μοντέλα-επένδυση, που είναι cool και στιλάτα και κοστίζουν κάτω των €1.000.

Certina DS PH200M

Τα πιο cool ρολόγια κάτω των €1.000Η ελβετική μάρκα Certina λάνσαρε πέρυσι μία ανανεωμένη έκδοση του καταδυτικού της μοντέλου από το 1960, το DS PH200M, αξιοποιώντας τον σπορτίφ και στιλάτο σχεδιασμό του πρωτότυπου με μοναδική διαφοροποίηση τη σύγχρονη αυτόματη κίνηση στο εσωτερικό του νέου μοντέλου. Η κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι στα 42,8 χιλιοστά και στεγάζει τον μηχανισμό Powermatic 80 προσφέροντας αυτονομία χρόνου που αγγίζει τις 80 ώρες.

Η τιμή του ανέρχεται στα €695. 

 

Frederique Constant Classic Quartz

ΡΟΛΟΪΗ Frederique Constant είναι μία μάρκα που σίγουρα θα αγαπήσουν οι λάτρεις του εκλεπτυσμένου στυλ, καθώς προσφέρει πολυτελή ρολόγια από €500 μέχρι €20.000. Αυτό το σχέδιο από την συλλογή των Classics, έχει διάμετρο στα 40 χιλιοστά, ασημί καντράν με προστασία από κρύσταλλο ζαφείρι και ατσάλινη κάσα που στεγάζει έναν quartz μηχανισμό.

Η τιμή του ανέρχεται στα €595.

 

Fromanteel Globetrotter Moon Phase White

ΡΟΛΟΪΑν αναζητάς ένα cool ρολόι με vintage αισθητική, αυτή είναι η Fromanteel είναι το brand που θα στο προσφέρει. Το Moon Phase White είναι η τελευταία πρόταση από τη συλλογή Globetrotter: ένα ρολόι με κλασσικό σχεδιασμό και ενδείξεις της σελήνης, καθώς επίσης και της ημερομηνίας, της ημέρας της εβδομάδας και του μήνα. Η ατσάλινη κάσα 42 χιλιοστών διαθέτει quartz μηχανισμό και με €50 επιπλέον μπορείς να χαράξεις μία φράση ή το όνομά σου.

Η τιμή του ανέρχεται στα €549.

 

Hamilton Khaki Field Auto

ΡΟΛΟΪΠοιότητα και προσιτή τιμή δύο σε ένα με το Khaki Field Auto της Hamilton, του ελβετικού brand με το αμερικάνικο πνεύμα. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει αυτόματη κίνηση που προσφέρει αυτονομία 80 ωρών, διαθέτει ένδειξη ημερομηνίας και διάμετρο κάσας στα 42 χιλιοστά, ενώ κυκλοφορεί και στα 40 και στα 38 χιλιοστά. 

Η τιμή του ανέρχεται στα €695.  

 

Longines VHP (L3.726.4969)

ΡΟΛΟΪΗ Longines έκανε τα πρώτα της βήματα στην ωρολογοποιία, το 1832, αρχικά με ρολόγια τσέπης. Σήμερα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν σχέδια με σωστή αναλογία ποιότητας/τιμής. Το Conquest V.H.P. των 43 χιλιοστών αντέχει σε βάθος 50 μέτρων ενώ το μπλε καντράν αναδεικνύει τις ενδείξεις ώρας και ημερομηνίας.

Η τιμή του ανέρχεται στα €910.   

 

 

Danish Design Koltur Chrono Silver Black

ΡΟΛΟΪΗ Danish Design από το 1988 μέχρι σήμερα παρουσιάζει μοντέλα με εξαιρετικά σοφιστικέ και μίνιμαλ εμφάνιση. Το Koltur Chrono δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η τιμή του ανέρχεται στα €189. 

 

 

 

Junghans Max Bill Quartz (ref. No. 041 / 7872.00)

ΡΟΛΟΪΑν για ένα ένα μοντέλο είναι ιδιαίτερα γνωστός το brand Junghans, αυτό δεν είναι άλλο από κλασσικό του μοντέλο Max Bill που σχεδίασε ο ομώνυμος αρχιτέκτονας τη δεκαετία του 1950. Διαθέτει ατσάλινη κάσα με επίστρωση PVD, διάμετρο 38 χιλιοστών και κίνηση quartz. Το καντράν είναι σε ματ ασήμι και το λουράκι είναι φτιαγμένο από καφέ δέρμα.

Η τιμή του ανέρχεται στα €575. 

 

Certina Watch DS-1 Powermatic 80

ΡΟΛΟΪΈνα ακόμη σχέδιο της Certina ανήκει στη λίστα μας - δικαιωματικά, μιας και είναι μια μάρκα που φτιάχνει φίνα ρολόγια σε πολύ προσιτές τιμές. Αυτό το σχέδιο προέρχεται από τη συλλογή Urban Collection. Το πρώτο μοντέλο DS σχεδιάστηκε στα 60s αλλά το τελείωμά του είναι εξαιρετικά σύγχρονο. Έχει διάμετρο 40 χιλιοστών και αντέχει στα 100 μέτρα βάθος.

Η τιμή του ανέρχεται στα €650. 

 

 

Raymond Weil Toccata 5485-STC-50001

ΡΟΛΟΪΓια τους λάτρεις των κλασσικών σχεδίων, το brand Raymond Weil λάνσαρε τη συλλογή Toccata, από την οποία προέρχεται το συγκεκριμένο μοντέλο με διάμετρο 39 χιλιοστών, μπλε καντράν με κρύσταλλο ζαφείρι και αντοχή στα 50 μέτρα βάθος. Το καντράν είναι διαθέσιμο σε μαύρο και σε γκρι.

Η τιμή του ανέρχεται στα €750.

 

 

 

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.