John Lennon-Yoko Ono: Ανέκδοτες φωτογραφίες τους σε ένα νέο βιβλίο

Ο φωτογράφος Brian Hamill μοιράζεται την ιστορία της κοινής τους ζωής στο βιβλίο Dream Lovers.

Ο Αμερικανός φωτογράφος Brian Hamill έχει περάσει πάνω από 50 χρόνια κερδίζοντας αναγνώριση τόσο ως φωτορεπόρτερ όσο και ως φωτογράφος σε κινηματογραφικά σετ (Annie Hall, The Conversation, A Woman Under the Influence). Προς μεγάλη του ευχαρίστηση, ο άπληστος οπαδός του rock'n'roll είχε επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί και να φωτογραφίσει τον John Lennon - μία φορά στην τελευταία του συναυλία στο Madison Square Gardens το 1972 και δύο φορές για να τραβήξει το πορτρέτο του ίδιου και της Yoko Ono στα σπίτια τους στη Νέα Υόρκη.

Όπως και με όλη τη δουλειά του Hamill, οι φωτογραφίες του πρώην "σκαθαριού" και της συζύγου του - που κυκλοφόρησαν πρόσφατα σε ένα φωτογραφικό βιβλίο με τίτλο Dream Lovers - είναι αριστοτεχνικά τραβηγμένες και υπέροχα ειλικρινείς. Ο φωτογράφος τον John Lennon και τη Yoko Ono να απολαύσουν την οικειότητα των σπιτιών, δίνοντας μία πιο βαθιά εικόνα στο κοινό. Το αποτέλεσμα είναι μία σειρά φωτογραφιών με τον Lennon και την Ono να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι στο West Village  με ίδια outfits και να αγναντεύουν τον κόσμο από τα διαμερίσματά τους.

Η συνέχεια στο harpersbazaar.gr.


φωτογραφία getty images 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.