Το απόλυτο φωτογραφικό αφιέρωμα στην Aston Martin

Όλη η πολυτελής και γρήγορη ιστορία του βρετανικού luxury brand στο The Aston Martin Book.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 16 Ιανουαρίου 2019

Για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, του βρετανικού sex appeal και των μεγάλων ταχυτήτων, υπάρχουν κάποια ενδεδειγμένα coffee table books. Όπως η πολυτελής έκδοση που ακούει στο όνομα The Aston Martin Book και φέρει την υπογραφή του εκδοτικού οίκου teNeues.

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2013 για τον εορτασμό των 100 χρόνων του βρετανικού luxury brand. Ακολούθησε όμως και μια νέα, υπέρκομψη έκδοση με σκληρό εξώφυλλο. Και στις δύο περιπτώσεις, οι σελίδες φιλοξενούν σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας, μεταξύ των οποίων η νικήτρια του Le-Mans DB2 και η 6-κύλινδρη DB5 του James Bond (δηλαδή αυτή που χρησιμοποιήθηκε τόσο από τον Sean Connery στο Goldfinger του 1964 όσο και από τον Daniel Craig στο Skyfall του 2012).

Το απόλυτο φωτογραφικό αφιέρωμα στην Aston Martin

Στις συνολικά 304 σελίδες του λευκώματος φιλοξενούνται 160 έγχρωμες φωτογραφίες, όλες τραβηγμένες από τον René Staud, έναν από τους κορυφαίους φωτογράφους αυτοκινήτου στον πλανήτη. Ο Staud είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τα best seller books για την Mercedes 300 SL και την Porsche 911.

ΑΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝ 1

Η τιμή του The Aston Martin Book ανέρχεται στα €44 και αν ψήθηκες μπορείς να το αποκτήσεις από εδώ.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Λήσταρχοι: Το πρώτο ελληνικό γουέστερν κόμικ είναι γεγονός

Οι Παναγιώτης Τσαούσης και Βασίλης Χειλάς μας μίλησαν για το project που πέρασε από το crowdfunding στα περίπτερα, τους βίαιους ήρωες της ελληνικής επαρχίας και τα επόμενα σχέδιά τους.

6 μουσικά coffee table books για το σαλόνι σου

Διαβάζονται στη διαπασών.