Stay in Athens: Μία μοναδική εμπειρία αθηναϊκής απόδρασης

Ένα ξεχωριστό event για το φετινό φθινόπωρο στην πρωτεύουσα.

Γράφει: Esquire Editors 18 Σεπτεμβρίου 2020

Το Stay in Athens είναι μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία που έχει στόχο να προσελκύσει στην Αθήνα τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους επισκέπτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τη γνωρίσουν από την αρχή και να ανακαλύψουν τόσο την αστική, όσο και τη δημιουργική πλευρά της. Με κεντρικό μήνυμα "Μένουμε Αθήνα", το πρώτο Stay in Athens θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2020, για 8 Σαββατοκύριακα, στο χρονικό διάστημα 2 Οκτωβρίου έως και 29 Νοεμβρίου. 

Μέσω του Stay in Athens, οι επισκέπτες της Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία ανεκτίμητη εμπειρία διαμονής με προνομιακές τιμές για διαμονή σε περισσότερα από 20 κορυφαία ξενοδοχεία της πόλης, καθώς και πληθώρα επιλογών εμπειριών και διασκέδασης, προσφέροντας μία ολιστική προσέγγιση της αθηναϊκής φιλοξενίας. Η ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής, στα πρότυπα των διεθνών ξενοδοχειακών trends, θα προσφέρει μία σειρά προτάσεων, οι οποίες θα αναδεικνύουν την εξέλιξη της Αθήνας σε city break προορισμό και θα περιλαμβάνουν Dining εντός των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στη δράση, αλλά και σε κάποια από τα πολύ γνωστά εστιατόρια της πόλης, Θεραπείες Ευεξίας & Spa, καθώς και ειδικά σχεδιασμένα θεματικά City Walks σε γειτονιές της Αθήνας, που θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν την πόλη μέσα από τις "κρυφές" ιστορίες της.

  • Αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών Mastercard®, θα παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον έκπτωσης 30% επί της κανονικής τιμής των ξενοδοχειακών καταλυμάτων, αλλά και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρονται εντός των ξενοδοχείων, καθώς και η δυνατότητα για αποκλειστική συμμετοχή στα ειδικά σχεδιασμένα City Walks που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της δράσης. Επιπλέον οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, θα μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερες μοναδικές εμπειρίες που θα διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του Stay in Athens.

Η νέα δράση υλοποιείται υπό την αιγίδα του This is Athens σε συνεργασία με την Mastercard, η οποία υποστηρίζει τον ελληνικό τουριστικό κλάδο, μέσα από πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν το τουριστικό προϊόν της χώρας. Την πρωτοβουλία ανέπτυξε και ενορχηστρώνει η Toposophy που μεταξύ άλλων έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία αντίστοιχα concept events, όπως το Dine Athens και το Taste of Athens.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Stay in Athens: Μία μοναδική εμπειρία αθηναϊκής απόδρασης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος