Στο Γκάζι για tattoo

Η έκθεση Athens Tattoo Expo συγκεντρώνει ξανά την αφρόκρεμα της εγχώριας ink σκηνής αλλά και τους καλύτερους μπαρμπέρηδες.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 27 Σεπτεμβρίου 2021

Για όσους αγαπούν τα τατουάζ, τους τρελαμένους με την καλή την έννοια ink lovers αλλά και εκείνους που θέλουν απλώς να κάνουν τη βόλτα τους και να δουν τι παίζει, συνήθως πριν χτυπήσουν το πρώτο τους tattoo, το Athens Tattoo Expo είναι θεσμός, μιας και μετράει αισίως 5 διοργανώσεις. Φέτος, στο πλαίσιό του διοργανώνεται και το 2ο Barber Expo, ένα ενδιαφέρον barber show για τους fans του barbering και της ανδρικής περιποίησης.

Στο Γκάζι για tattoo

Μία γιορτή της ink culture

Αυτή η σπουδαία γιορτή της τέχνης και της κουλτούρας του tattoo φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, με τους διοργανωτές να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Έτσι, θα αποτελέσει για 5η χρονιά σημείο συνάντησης για όλους εμάς κι εσάς που αγαπάμε την τέχνη, την αισθητική και την κουλτούρα του tattoo.

ATHENS TATTOO EXPO

Στον ίδιο χώρο και επί 3 ημέρες θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι 140 από τους καλύτερους tattoo artists της εγχώριας σκηνής, αποδεικνύοντας και αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της δουλειάς και της τέχνης τους. Να σημειωθεί ότι παράλληλα με το 3ήμερο event θα λάβουν χώρα πολλές δράσεις και εκδηλώσεις όπως live tattooing, tattoo contests, DJ sets, body painting show acrobatics κ.α. 

> Διάβασε ακόμα: Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν χτυπήσεις το πρώτο σου τατουάζ

Τατουάζ και τέχνη του barbering

Δεν είναι όμως μόνο η τέχνη της δερματοστιξίας που γνωρίζει άνθιση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Σχεδόν παράλληλα με αυτή έχει αναπτυχθεί εκείνη του barbering που έκανε δημοφιλή τα vintage hair & grooming styles, με αναφορές κυρίως στα 20s και τα 30s, αλλά όχι μόνο. Λογική, λοιπόν, η συγκατοίκηση του 5ου Athens Tattoo Expo με το 2ο Barber Expo, στο οποίο συμμετέχουν 15 από τα πιο γνωστά barber shops της Αθήνας και που θα πλαισιωθεί από διαγωνισμούς και σεμινάρια με διεθνούς φήμης barbers.

ATHENS TATTOO EXPO

> Διάβασε ακόμα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν αποφασίσεις να καλύψεις ένα τατουάζ

Τατουάζ για καλό σκοπό

Να σημειωθεί ότι το Athens Tattoo Expo δείχνει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία στηρίζοντας για μία ακόμα χρονιά τη δράση του οργανισμού Make A Wish, μέσω της ενέργειας Star Your Body, στην οποία ο επισκέπτης κάνοντας ενα tattoo απο επιλεγμένα σχέδια αστεριών ενισχύει με το 100% του αντιτίμου τον οργανισμό.


Info: Για περισσότερες πληροφορίες, όπως για το αναλυτικό πρόγραμμα και το ωράριο της 3ήμερης expo, επισκέψου το athenstattooexpo.com. Εισιτήρια: 10 Ευρώ (ημερήσιο), 20 Ευρώ (τριήμερο). Προπώληση: Viva.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Challengers δεν είναι μία ακόμα ταινία για το τένις

Zendaya σε ταινία με στοιχεία θρίλερ, σεξ, ζήλειας και προδοσίας. Θέλουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι Blur έδωσαν την τελευταία συναυλία τους στο Coachella

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Damon Albarn.

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".