Το Athens Open Air Film Festival επιστρέφει με άρωμα Όσκαρ
Η 12η διοργάνωση ξεκινά με την ταινία The Lost Daughter της Maggie Gyllenhaal.
Το Athens Open Air Film Festival επιστρέφει δριμύτερο για 12η φορά, έχοντας εξασφαλίσει την πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας "Η Χαμένη Κόρη" (The Lost Daughter). Στην προβολή που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 21:15 στο Θέατρο Αττικού Άλσους "Κατίνα Παξινού" με ελεύθερη είσοδο θα παραστεί η σκηνοθέτης Maggie Gyllenhaal, ο ηθοποιός Peter Sarsgaard και πλήθος Ελλήνων συντελεστών. Θυμίζουμε ότι η ταινία που κάνει ποδαρικό στο "αδερφάκι" του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ήταν υποψήφια για 3 Όσκαρ (Α’ και Β’ Γυναικείου Ρόλου, Διασκευασμένου Σεναρίου), ενώ απέσπασε επίσης βραβείο σεναρίου στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Λίγα λόγια για την ταινία
Η "Χαμένη Κόρη", βασισμένη σε ένα από τα πιο δημοφιλή μυθιστορήματα της Ιταλίδας Elena Ferrante, αποτελεί αξιοθαύμαστο σκηνοθετικό ντεμπούτο για την Αμερικανίδα ηθοποιό. Γυρισμένη στις Σπέτσες, η ταινία διαθέτει ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών (μεταξύ άλλων οι Olivia Colman, Peter Sarsgaard, Ed Harris και Dakota Johnson) και έχει ήδη καταξιωθεί διεθνώς από κοινό και κριτικούς.
Από ελληνικής πλευράς, στην ταινία εμφανίζονται οι Νίκος Πουρσανίδης, Πάνος Κορώνης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Κωνσταντίνος Σάμαα και Σπύρος Μαραγκουδάκης.
Η ταινία The Lost Daughter, θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα στα κανάλια Novacinema.
Πληροφορίες προβολής
Τρίτη 14 Ιουνίου
Θέατρο Αττικού Άλσους "Κατίνα Παξινού"
Προσέλευση: 20:15 | Έναρξη: 21:15
Είσοδος ελεύθερη
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
To Paradise επανέρχεται με 2η σεζόν (trailer)
Το νέο trailer της 2ης σεζόν του Paradise μεταφέρει τη δράση έξω από το bunker και φέρνει νέους χαρακτήρες, πιο σκοτεινά μυστικά και έναν ήρωα που αρνείται να εγκαταλείψει την αναζήτησή του.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΞεκινούν τα γυρίσματα για τη νέα ταινία John Rambo
Τα γυρίσματα ενός νέου κεφαλαίου για έναν εμβληματικό ήρωα ξεκινούν στην Ασία, με φρέσκο καστ, διαφορετική ματιά και έμφαση στις ρίζες του χαρακτήρα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΝέες ταινίες και σειρές τον Φεβρουάριο στο Netflix
Αυτή είναι η λίστα με όλες τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ που κάνουν ποδαρικό στην πλατφόρμα streaming κατά τον πρώτο μήνα του έτους. Ανάμεσα σε αυτά, η 3η και η 4η σεζόν των σειρών The Night Agent και The Lincoln Lawyer αντίστοιχα.
Το ντοκιμαντέρ Take That στο Netflix μας έκανε να λυπηθούμε τον Gary Barlow
Ο Robbie Williams έχει ήδη αφηγηθεί τη δική του εκδοχή μέσα από την ταινία του A Better Man, την οποία προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Ποια είναι η εκδοχή του Gary ωστόσο, αναφορικά με την αντιπαλότητά τους;
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΠότε ανεβαίνει η 4η σεζόν της αγαπημένης σειράς Ted Lasso
Η αγαπημένη σειρά του Apple TV ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της. Νέες φωτογραφίες, αλλαγές στο στόρι και επιστροφές-κλειδιά δείχνουν ότι το Richmond δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςEsquire αποκλειστικό: Ακούσαμε πρώτοι το album The Outsider των Kadebostany πριν κυκλοφορήσει
Adult pop με έθνικ χροιά και ένας δίσκος που εύκολα θα μπορούσε να φέρει την υπογραφή του τεράστιου Sting. To 5ο album των Kadebostany είναι αφιερωμένο στον τρόπο ζωής του μουσικού έθνους τους: χωρίς ρίζες ή κανόνες, με ελευθερία και δημιουργικό χάος.
Γραφει Ραφαελλα Ραλλη