Piano City Athens, για μία Αθήνα γεμάτη πιάνο

Το Piano City Athens έρχεται στην πρωτεύουσα και γεμίζει τα πιο απρόβλεπτα σημεία της πόλης με δωρεάν συναυλίες πιάνου.

Tο Piano City Athens είναι το πρώτο φεστιβάλ που συμβαίνει κυριολεκτικά σε όλη την πόλη. Έχοντας εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους στο Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και άλλες μητροπόλεις, το Piano City φτάνει τώρα και στην πόλη μας!

Στις 12, 13 και 14 Μαΐου 2023 η Αθήνα μεταμορφώνεται σε μια τεράστια συναυλιακή αίθουσα πιάνου! Κλασική, jazz, rock, ethnic μουσική, για όλα τα γούστα!

Ένα φεστιβάλ για την Αθήνα, το οποίο εξαρχής διοργανώνεται "από” και "με” την πόλη μέσα από μια καινοτόμα διαδικασία η οποία συμπεριλαμβάνει φορείς, καλλιτέχνες, συλλόγους, δίκτυα και συνεργάτες. Στο Piano City Athens η μουσική δεν περιμένει το κοινό, αλλά απλώνεται στις πλατείες, στα σπίτια των ανθρώπων και σε αντισυμβατικούς χώρους. Οι ήχοι του πιάνου διαχέονται και μεταβάλλουν ολόκληρο το αστικό τοπίο.

Ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα

Το Piano City Athens μέσω του πιάνου φέρνει κοντά ανθρώπους όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων, μέσω της μουσικής σε πολύ προσωπικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια του 3ήμερου φεστιβάλ οι κάτοικοι της Αθήνας θα απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με:

  • House concerts - Βιρτουόζοι του πιάνου και ερασιτέχνες, επιλεγμένοι από την καλλιτεχνική επιτροπή, θα ανοίξουν τα σπίτια και τις καρδιές τους στο ευρύ κοινό. Θα επιδείξουν τη δεξιοτεχνία και το ταλέντο τους δίνοντας μικρές συναυλίες πιάνου στα σπίτια τους με ένα ρεπερτόριο που κυμαίνεται από το κλασικό έως το σύγχρονο ρεπερτόριο. Οι λάτρεις, καθώς και το ευρύτερο κοινό, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν αυτές τις μελωδικές εμπειρίες. (Απαιτείται κράτηση θέσεων)
  • Kοντσέρτα πιάνου σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους - Eκτός από τα house concerts, κοντσέρτα πιάνου θα διοργανωθούν, κυριολεκτικά, σε όλη την Αθήνα. (Δεν απαιτείται κράτηση θέσεων. Στους κλειστούς χώρους θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας)

Η συνέχεια στο Harper'sBazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.