Το street party του καλοκαιριού με Havana Club και Kareem Kalokoh στο FLEX ZONE

Μία μοναδική live performance πάνω σε ένα εντυπωσιακό truck.

Γράφει: Esquire Editors 12 Ιουλίου 2019

To Havana Club γιόρτασε την κουλτούρα των δρόμων της Αθήνας στο απόλυτο μουσικό street event FLEX ZONE, με πρωταγωνιστή τον hip hop καλλιτέχνη Kareem Kalokoh. Το street culture community της πόλης βρέθηκε έξω από το Κτήριο 56 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού σε ένα event με επίκεντρο τη hip hop μουσική: DJ set από το STUDIO 24, back to back sets από τον DJ Kas και τη Marina Stixoima, σε ένα DJ Battle new school Vs old school hip hop και φυσικά το live performance του Kareem πάνω σε ένα εντυπωσιακό truck.

Το street party του καλοκαιριού με Havana Club και Kareem Kalokoh στο FLEX ZONE
havana club

Δροσερά cocktail Havana Club Daquiri και Havana Club Cancha ταξίδεψαν τους Αθηναίους στους δρόμους της Κούβας. Το street dance act των Breakin Bad, τοgraffiti FLEX ZONE που σχεδίασαν οι Cober & Toast σε ένα από τα containers στο χώρο και τα συλλεκτικά giveaway customized T-shirts by HVNT clothing συμπλήρωσαν την urban ατμόσφαιρα του FLEX ZONE.

havana club
havana club

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

3 πολύκροτες υποθέσεις παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο 7ο SIFF

Η Forensic Architecture, η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Goldsmiths, "ανοίγει τα χαρτιά" της στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου: Παύλος Φύσσας | Ζακ Κωστόπουλος | Sea Watch VS Ακτοφυλακή Λιβύης.

Το φετινό Sonar ήταν σίγουρα κάτι παραπάνω από ένα απλό φεστιβάλ

Τρεις μέρες και νύχτες στη Βαρκελώνη στο σημαντικότερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής του κόσμου.