150 χρόνια Moët Imperial με pop up store στο Golden Hall

Όλα όσα συνέβησαν στο pop up store event που διοργάνωσε η πιο εμβληματική σαμπάνια στον κόσμο.

Γράφει: Esquire Editors 20 Δεκεμβρίου 2019

Η Moët & Chandon, η πιο εμβληματική σαμπάνια στον κόσμο που φέτος γιορτάζει τα 150 χρόνια δημιουργίας της γιόρτασε την λειτουργία του πρώτου POP UP STORE στον πρώτο όροφο του Golden Hall με εκλεκτούς καλεσμένους. Σε ένα περιβάλλον απόλυτα εορταστικό και κομψό, η Moët & Chandon υποδέχθηκε τους καλεσμένους της προσφέροντας την αγαπημένη Moët & Chandon Brut Imperial και τους καθοδήγησε να περιπλανηθούν στον κόσμο της μέσα από το μοναδικό της κατάστημα το οποίο διαθέτει όλη την πλούσια συλλογή του οίκου καθώς και μοναδικές εκδόσεις και σπάνιες φιάλες.

150 χρόνια Moët Imperial με pop up store στο Golden Hall
moet

Οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να χαράξουν τη δική τους personalized Moët Mini Imperial με το όνομα ή το μήνυμα της επιλογής τους, δημιουργώντας ένα ακόμα μοναδικό #moetmoment.

moet

Ο brand ambassador της Moët & Chandon, Νικόλαος Γιαννόπουλος, μύησε τους καλεσμένους στα μυστικά της σαμπάνιας και πρότεινε τις ιδανικές γευστικές επιλογές οι οποίες αναδεικνύουν μοναδικά τις σαμπάνιες του οίκου και μπορούν να συνοδέψουν τις πιο μικρές και μεγάλες στιγμές.

moet
moet

To εορταστικό απόγευμα ολοκληρώθηκε με τα εξαιρετικά panettone και τα προσωποποιημένα bracelets by Moët & Chandon τα οποία δημιουργούνταν για κάθε έναν προσκεκλημένο ξεχωριστά.

moet

#MoetGoldenPopUp​​​​​​​

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.