Στην "Ταράτσα του Φοίβου" δεν υπήρξε ποτέ κορονοϊός

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι συνεργάτες του και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε ένα απολαυστικό βίντεο για την "Ταράτσα του Φοίβου: Covid-19 edition", που επανεκκινεί από τις 23 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσος.

"Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη πεις". Από την Πέμπτη 23 Ιουλίου, η "Ταράτσα του Φοίβου" μας καλωσορίζει ξανά, μετά την παύση της λόγω του lockdown, στο θέατρο Άλσος, ανανεωμένη και πλήρως εναρμονισμένη με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε. Γι' αυτό και αλλάζει ονομασία σε "Ταράτσα του Φοίβου: Covid-19 edition".

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασούλη και ο Alex de Pari δηλώνουν έτοιμοι για την επιστροφή τους μέσα από ένα ολιγόλεπτο απολαυστικό βίντεο, σε σκηνοθεσία Άγγελου Τριανταφύλλου και με τη συμμετοχή του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Πού θα δεις τις ταινίες που πήραν τα μεγάλα βραβεία στο φεστιβάλ Βενετίας

Η αυλαία του 82ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας έπεσε στις 6 Σεπτεμβρίου και εμείς σιγά σιγά μπορούμε να ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα τους στις ελληνικές αίθουσες, αλλά και σε συγκεκριμένη πλατφόρμα streaming.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Στην ταινία Nuremberg, o Russell Crowe δικάζεται ως ναζί και μάλλον πάει για Όσκαρ

Ο Russell Crowe ενσαρκώνει τον Hermann Göring στο Nuremberg και μπαίνει στο κέντρο μιας ψυχολογικής μονομαχίας με τον Rami Malek. Μια ταινία που ήδη μυρίζει Όσκαρ.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Στο Swiped η Lily James είναι ο θηλυκός Zuckerberg (βίντεο)

Από την εποχή του Downton Abbey στη μικρή οθόνη ξέραμε ότι το άστρο της θα λάμψει, όπως και έγινε. Αυτήν τη φορά, θα την δεις σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο στην εν λόγω ταινία που θα γίνει διαθέσιμη σε λίγες ημέρες στο Disney+.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Tα 7 καλύτερα mockumentaries που έγιναν ποτέ

Τα mockumentaries αποδεικνύουν ότι το χιούμορ ταιριάζει με το ντοκιμαντέρ. Από το Borat και το Best in Show μέχρι το This Is Spinal Tap, δείτε τις 10 καλύτερες επιλογές στην TV και τον κινηματογράφο.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Μίνως Μάτσας: Παίρνω τους βέβηλους ρυθμούς του Μάρκου, τις θεϊκές μελωδίες του Τσιτσάνη και τα βάζω στο δικό μου μουσικό σύμπαν

Με αφορμή τη συναυλία "Τα Ρεμπέτικα II + Fado, Tango & Blues" ο Μίνως Μάτσας συζητά στο "α" για τη δύναμη του ρεμπέτικου και τις μουσικές συγγένειες που ενώνουν διαφορετικούς λαούς.