Οι Foo Fighters γυρνούν στα 70s

Το alter ego τους λέγεται Dee Gees και κυκλοφορεί το album Hail Satin.

Ναι, μπορεί να ακούγεται περίεργο έως αλλόκοτο. Μία rock μπάντα να αποτίει φόρο τιμής σε ένα από τα πιο εμβληματικά συγκροτήματα της disco. Ωστόσο, ακριβώς αυτό πρόκειται να κάνουν οι Foo Fighters ως Dee Gees με ένα συλλεκτικό album που θα κυκλοφορήσει ανήμερα της Record Store Day στις 17 Ιουλίου. Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 5 τραγούδια των Bee Gees, 'πειραγμένα' από τον Dave Grohl και την παρέα του. 

>Διάβασε ακόμη: Η Julien Baker και η αιώνια λιακάδα ενός μουσικού μυαλού

Τα συλλεκτικά περιεχόμενα

Θεωρητικά, πρόκειται να είναι διαθέσιμο μόνο την εν λόγω ημέρα -αν και μάλλον είναι αυτονόητο ως γεγονός αφού το πιο πιθανό είναι οι δίσκοι να εξαφανιστούν σχεδόν αμέσως. Τα tracks που ανέλαβαν να διασκευάσουν οι Foo Fighters είναι τα εξής: You Should Be Dancing, Night Fever, Tragedy, More Than A Woman και το θρυλικό solo του Andy Gibb, Shadow Dancing. Στο τελευταίο, ο Grohl κάνει τα φωνητικά, ενώ ο Taylor Hawkin αναλαμβάνει μπροστάρης. Στη B-side, θα υπάρχουν 5 live εκδοχές τραγουδιών από το πιο πρόσφατο album των Foo Fighters, Medicine at Midnight.

 

Παρεμπιπτόντως, παρότι ο Grohl πρόσφατα κατηγορήθηκε για πολύ σοβαρά πράγματα από την Courtney Love, το συγκρότημα μόλις ανακοίνωσε μία ακόμη συναυλία στην Ισπανία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου 2022 στο Wanda Metropolitano Stadium. Τώρα που το σκεφτόμαστε, η Μαδρίτη είναι πολύ κοντά.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.