Η ιστορία πίσω από το θρυλικό Rocky Racoon των Beatles

Την αποκάλυψη έκανε ο Paul McCartney σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Γράφει: Esquire Editors 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Paul McCartney αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι των The Beatles, Rocky Racoon. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο McCartney μίλησε για το πώς δημιουργήθηκε το τραγούδι σε συνέντευξή του στον κωμικό Bob Mortimer. Πρόσφατα κοινοποιήθηκε τρέιλερ από τη συνέντευξη, ενόψει της κυκλοφορίας της βιογραφίας του Paul McCartney, "The Lyrics: 1956 To The Present", η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου.

Στη βιογραφία ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός, αναφέρεται στις πρώτες του συνθέσεις, στα τραγούδια που έγραψε για τους Beatles, Wings και στη συνέχεια για τη σόλο καριέρα του μέχρι σήμερα.

H απίθανη ιστορία

Στο απόσπασμα ο McCartney μιλάει για την ιστορία πίσω από το τραγούδι Rocky Raccoon, το οποίο περιλαμβάνει τους στίχους: "Τώρα ο γιατρός ήρθε και είχε τη μυρωδιά του τζιν…. Είπε: "Ρόκι, βρήκες τον μάστορά σου”. Και ο Ρόκι είπε: "Γιατρέ, είναι μόνο μια γρατσουνιά”".

Ο McCartney αναφέρει στη συνέντευξη στον Mortimer: "Οδηγούσα ένα μικρό μοτοποδήλατο για να πάω να δω την ξαδέρφη μου Betty. Ήταν μια νύχτα με φεγγάρι ... Είπα: "Ουάου, κοίτα εκείνο το φεγγάρι!”" ανέφερε ο τραγουδιστής και θυμήθηκε ότι το μοτοποδήλατο έπεσε στο πλάι, δεν υπήρχε τρόπος να το ξανασηκώσει και χτύπησε στο πεζοδρόμιο.

Ο τραγουδιστής εξηγεί ότι χτύπησε στα χείλη και αιμορραγούσε από το ατύχημα και η ξαδέρφη του κάλεσε γιατρό.

"Πρέπει να ήταν περίοδος Χριστουγέννων… ο γιατρός είχε πιει" σημειώνει ο Paul McCartney. "Είπε: "Νομίζω ότι χρειάζεσαι μερικές βελονιές”".

Ο Paul McCartney ζήτησε να του χορηγηθεί αναισθητικό, αλλά ο γιατρός είχε μόνο βελόνα και κλωστή. "Και προσπαθούσε να περάσει την κλωστή στη βελόνα αλλά δεν έβλεπε. Έτσι η Betty τελικά πέρασε την κλωστή".

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος