Το άστρο της Miley Cyrus είναι γυμνό

Pansexual, εκρηκτική, φωνάρα, μαχήτρια και πάνω απ' όλα καλλιτέχνιδα.

Μέχρι να κυκλοφορήσει το Wrecking Ball το 2013 και να εξαγριώσει με την πάρτη της τη Sinead O'Connor, δεν ήξερα καν ποια είναι η Miley Cyrus, ούτε το ότι επρόκειτο για την ίδια καλλιτέχνιδα που ως έφηβη ηθοποιός είχε ενσαρκώσει τη Hannah Montana. Μόλις όμως άκουσα το μεγαλύτερο hit της μέχρι σήμερα και -κυρίως- είδα το βιντεοκλίπ με την υπογραφή του Terry Richardson έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Ήταν ο ορισμός της τελειότητας. Μία όμορφη, νέα γυναίκα, τρομερά ικανή τόσο σε φωνητικό επίπεδο όσο και ως performer, που είχε τον δικό της τύπο, δεν έμοιαζε με καμία άλλη. Μετά έχασα τα ίχνη της για να τα ανακαλύψω ξανά κάποια στιγμή το 2021, χάρη στη φοβερή συνεργασία της με τους Metallica. Πώς, όμως, ζούσε η 30χρονη πλέον Αμερικανίδα performer πριν την ανακαλύψω και όσο είχα ξεχάσει ότι ζει;

Το άστρο της Miley Cyrus είναι γυμνό Getty Images
Σε εμφάνισή της στο 10ο ετήσιο LACMA Art+Film Gala, που έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες στις 6 Νοεμβρίου του 2021.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Η Miley Cyrus, μέχρι να τη γνωρίσω

Γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 23 Νοεμβρίου του 1992 και είχε γερό δόντι (όπως αποδείχτηκε αργότερα και το ταλέντο αλλά και τα κότσια) για να μπει κάποια στιγμή στον καλλιτεχνικό χώρο. Πατέρας της είναι ο Billy Ray Cyrus, μουσικός της country, μητέρα της η ηθοποιός Tish Cyrus και νονά της η Dolly Parton.

Κάποια στιγμή, μετά από μία παράσταση, μικρό κορίτσι σαν ήτανε, είπε στον πατέρα της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Το ένα έφερε το άλλο και λίγα χρόνια αργότερα βρέθηκε να ενσαρκώνει τη Hannah Montana στο ομώνυμο πρόγραμμα του Disney Channel.

MILEY CYRUS Getty Images
Το 2007, την περίοδο που ήταν περισσότερο γνωστή ως Hannah Montana.

Η επιτυχία της μικρής Miley ήταν τεράστια και καθώς περνούσε ο καιρός η ίδια άρχισε να επεκτείνεται, μουσικά και υποκριτικά, εκτός 'μοντανέικων' μονοπατιών, με manager τη μητέρα της που της έχτισε μία υποστηρικτική ομάδα να την πλαισιώνει.

Παράλληλα, καθώς μεγάλωνε, κυρίως μετά από την ενηλικίωσή της, πύκνωναν οι ημίγυμνες εμφανίσεις της και γινόταν εμφανής η αγάπη της για το σεξ (ανακοίνωσε στη μητέρα της ότι είναι pansexual στα 14 της) και τις ψυχότροπες ουσίες (έχει δηλώσει στο περιοδικό Rolling Stone ότι η κάνναβη και το MDMA είναι οι καλύτερες ψυχότροπες ουσίες στον κόσμο). 

MILEY CYRUS Getty Images
Στη σκηνή του λονδρέζικου club G-A-Y, το 2014. 

Η Miley Cyrus, αφού τη γνώρισα

Τη χρονιά που τη γνώρισα, την ύπαρξή της, δηλαδή, όχι την ίδια, κέρδισε το βραβείο MTV της Καλλιτέχνιδας της Χρονιάς. Ε, τότε ήταν που άρχισε να ξεσαλώνει, πάνω και κάτω από τη σκηνή, με κάποιους που δεν κατάλαβαν ποτέ το πόσο μπροστά ήταν, να θεωρούν ότι το απενοχοποιημένο, νεανικό ταμπεραμέντο της υπήρξε ο ορισμός του cringe.

MILEY CYRUS Getty Images
Στιγμιότυπο από ζωντανή της εμφάνιση στον Καναδά.

Το τι χορευτικές κινήσεις προσομοίωσης σεξουαλικών πράξεων έκανε και συνεχίζει να κάνει, δεν περιγράφεται. Μέχρι και με πλαστικές κούκλες του σεξ χόρεψε. Με γεια της, με χαρά της, δεν ενοχλάει (sic) κανέναν.

Εν τω μεταξύ κυκλοφόρησε και άλλα τραγούδια που γνώρισαν τεράστια επιτυχία, χωρίς, όμως, κανένα τους να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube, όπως έκανε το Wrecking Ball, παρότι αρκετά φλέρταραν με αυτόν τον 'στόχο'.

> Διάβασε ακόμα: Τι ακριβώς σημαίνει να είσαι non-binary

Όσον αφορά τους άλλους λόγους που απασχολεί τα Μέσα, εκτός από το καλλιτεχνικό της έργο; Αποτελεί υποστηρίκτρια των LGBTQIA+ δικαιωμάτων και δηλώνει queer, παρότι το 2018 παντρεύτηκε με άντρα (χώρισαν μετά από δύο χρόνια).

Στον παράμεσό της, μάλιστα, δηλαδή στο δάχτυλο που φορούν τη βέρα οι παντρεμένοι, έχει χτυπήσει ένα σχετικό τατουάζ ως κίνηση υποστήριξης του δικαιώματος των ομόφυλων ζευγαριών στον γάμο. Πολύχρονη και πολύχρωμη, λοιπόν, Miley Cyrus.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος