O Mark Ronson γράφει τα απομνημονεύματά του

Το βιβλίο του πολυβραβευμένου μουσικού τιτλοφορείται 93 ‘Til Infinity.

Γράφει: Esquire Editors 18 Απριλίου 2022

Ο Mark Ronson αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα νέα του απομνημονεύματα, με τίτλο 93 "Til Infinity". Το βιβλίο πρόκειται να εκδοθεί τον επόμενο χρόνο από τον Grand Central Publishing και περιγράφεται ως "ένας συνδυασμός απομνημονευμάτων, μελέτης της τέχνης του djing και ύμνου στη Νέα Υόρκη".

Η σχετική δήλωση

Σε δήλωσή του στο AP, ο Αγγλο-Αμερικανός μουσικός, DJ, συνθέτης και δισκογραφικός παραγωγός είπε: "Πριν τα smartphones βγουν στην πίστα και τα VIP με φιάλες συμπόσια συρρικνώσουν τα κλαμπ, στη δεκαετία του 1990 οι άνθρωποι έμεναν όλη τη νύχτα στο ίδιο μέρος για να χορέψουν, να κάνουν φασαρία, να κάνουν πολιτική και να διασκεδάσουν σαν να μην τους παρακολουθούσε κανείς".

"Εκείνη την περίοδο, η Νέα Υόρκη ήταν ακόμα το επίκεντρο της μουσικής και στη χώρα των Biggie, Wu-Tang και Tribe, τους γιορτάζαμε κάθε βράδυ. Το πιο σημαντικό, αυτή η εποχή έτυχε επίσης να είναι η πιο συναρπαστική περίοδος στη ζωή μου" ανέφερε.

Στο βιβλίο, που φέρει τον τίτλο θρυλικού άλμπουμ και τραγουδιού του χιπ χοπ γκρουπ Souls of Mischief καταγράφεται η εμπειρία του Mark Ronson ως DJ και η ιστορία της νυχτερινής ζωής και κουλτούρας της Νέας Υόρκης.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του Mark Ronson, Late Night Feelings, κυκλοφόρησε το 2019. Πέρυσι, η σειρά ντοκιμαντέρ "Watch the Sound With Mark Ronson" έκανε πρεμιέρα στο Apple TV+.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης