O Eminem ετοιμάζεται για ένα ακόμη Curtain Call

17 χρόνια από το πρώτο του compilation album, καταφθάνει το μουσικό sequel.

Μετά το Music to Be Murdered By του 2020, ο Eminem επιστρέφει στη δισκογραφία, αυτήν τη φορά για να μας θυμίσει μερικές από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες του. Το Curtain Call 2, ο διάδοχος της ομώνυμης greatest-hits συλλογής του Slim Shady από το 2005 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Eminem, θα περιλαμβάνει ένα νέο κομμάτι που θα "αποκαλυφθεί τις επόμενες εβδομάδες".

To tracklist

Το υπόλοιπο album θα αποτελείται από τραγούδια που έχουμε ήδη ακούσει και αγαπήσει. Λογικά θα είναι κομμάτια που χρονολογούνται από το Relapse του 2009 μέχρι σήμερα, μάλιστα λέγεται ότι ο ράπερ δε θα εστιάσει μόνο στη σόλο καριέρα του, αλλά θα αντλήσει επίσης υλικό από τις guest εμφανίσεις και τις συνεργασίες του, συμπεριλαμβανομένου του The King and I, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε με τον CeeLo Green για τη βιογραφία του Elvis του Baz Luhrmann. Μέχρι στιγμής πάντως, το μόνο άλλο τραγούδι που έχει επιβεβαιωθεί είναι το From the D 2 the LBC, το (ασχολίαστο) κομμάτι που συνυπέγραψε με τον Snoop Dogg.

>Διάβασε ακόμη: Όλα όσα έμαθε η ζωή στον Eminem

Όσο ακόμη αναμένουμε το υπόλοιπο tracklist, τσέκαρε το artwork του album που πιο nostalgia δε θα μπορούσε να είναι, αφού ουσιαστικά έχει ως θέμα το φλιπεράκι που ξυπνά αναμνήσεις, τουλάχιστον στη γενιά του Eminem. Αν κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά, θα συνειδητοποιήσεις ότι ανάποδα οι αριθμοί σχηματίζουν λέξεις όπως boobss και asshol.

 

Μεταξύ μας, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το ράπερ. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.