Spotify Blend για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

H πλατφόρμα streaming θέλει να σιγουρευτεί ότι θα γιορτάσεις τον Βαλεντίνο με το σωστό soundtrack.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 14 Φεβρουαρίου 2023

Τι θα ήταν ο Άγιος Βαλεντίνος χωρίς το σωστό soundtrack; Σίγουρα όχι τόσο ολοκληρωμένος. Λίστες σχετικές στο Spotify ή το YouTube υπάρχουν ήδη, όμως το πρώτο έχει φροντίσει να βρει έναν ακόμη τρόπο για να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι κατά τη γιορτή των ερωτευμένων.

Καταρχάς, μπορείς να δημιουργήσεις ένα Blend: Ουσιαστικά πρόκειται για μία λίστα που συνδυάζει τις μουσικές σας επιλογές και είναι ό,τι πρέπει για ζευγάρια, αλλά και για όσους θέλουν να φλερτάρουν.

Πώς φτιάχνεις ένα Blend

Για να δημιουργήσεις ένα Blend, πατάς την επιλογή "αναζήτηση" στη μέση του κάτω μενού της εφαρμογής. Στη συνέχεια, σκρολάρεις προς τα κάτω στο Made for you, το επιλέγεις και βλέπεις αμέσως την επιλογή για τη δημιουργία του Blend. Tην κλικάρεις, και στέλνεις το αίτημα στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Μόλις το αποδεχτεί, το Spotify θα δημιουργήσει αυτόματα προσαρμοσμένο εξώφυλλο και μια νέα λίστα αναπαραγωγής που θα συνδυάζει τις μουσικές σας προτιμήσεις.

Το Spotify διαθέτει τη συγκεκριμένη λειτουργία εδώ και καιρό, αλλά η αναβαθμισμένη εκδοχή της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα δείξει στους χρήστες πόσο συμβατοί μουσικά είναι με τους συντρόφους τους. Η πλατφόρμα streaming είναι διακριτική, οπότε αν είστε κατά 25% ή λιγότερο μουσικά συμβατοί, θα χαρακτηρίσει τη συμβατότητά σας ως Relationship Rising. Αν είστε από 26 έως 50% συμβατοί, θα βαφτιστείτε ως Discovery Duos, οι 51 έως 70% Pass the Aux Pair, ενώ τα Made for Us και Off the Charts προορίζονται για τα ζευγάρια με τη μεγαλύτερη συμβατότητα.

Πάντως, αν βαριέσαι να μπεις σε αυτήν τη διαδικασία, υπάρχουν πάνω από 105 εκατομμύρια λίστες αναπαραγωγής στην πλατφόρμα που σχετίζονται με την αγάπη. Και μπορείς εννοείται πάντα να δημιουργήσεις τη δική σου ως δώρο και για τους δυο σας.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.