Mae Muller, η εκλεκτή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2023

Τον Μάιο όλη η Ευρώπη θα μιλά για τη βρετανίδα Mae Muller και το I Wrote A Song, το τραγούδι που θα ερμηνεύσει για την Eurovision 2023.

Το BBC ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες και επίσημα την υποψηφιότητα του Ηνωμένου Βασιλείου για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η 25χρονη Mae Muller θα εκπροσωπήσει επίσημα τη χώρα της και θα παίξει μάλιστα εντός έδρας, αφού η Eurovision 2023 θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ της Αγγλίας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. 

Το τραγούδι της έχει τίτλο "I Wrote A Song” είναι φυσικά στα αγγλικά και το έχει γράψει η ίδια. Η Holly Mae Muller γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου το 1997 στο Kentish Town του Λονδίνου και είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Άρχισε να γράφει τη δική της μουσική σε ηλικία οκτώ ετών.

Το κομμάτι που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision

Η Mae Muller φοίτησε στο Fine Arts College, στο Belsize Park.
Στο Instagram όπως βλέπεις έχει έντονη παρουσία η οποία ανταμείβεται με περισσότερους από 128 χιλιάδες ακολούθους. Στοιχηματίζουμε ότι θα αυξηθούν μέχρι να βγει στη σκηνή. 

Η Muller κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι της, Better Days το 2019, με τους Neiked και τον αμερικανό ράπερ Polo G, που έφτασε να βρίσκεται στο Top 40 τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 2022 ακολούθησαν τα τραγούδια American Psycho και το I Just Want to Dance. Στις 3 Μαρτίου, κυκλοφόρησε το "Feels So Good” σε συνεργασία με τους Sigala, Caity Baser και Stefflon Don. Σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα έφτασε το σόλο single της I Wrote A Song, το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη Μεγάλη Βρετανία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος