Ο Dr. Dre απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

"Δεν έχω σκοπό να σταματήσω σύντομα. Να είστε σίγουροι ότι έρχονται πολλά ακόμα...".

Γράφει: Esquire Editors 21 Μαρτίου 2024

Ο μεγιστάνας του χιπ-χοπ Dr. Dre τιμήθηκε με το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ "Hollywood Walk of Fame", σύμφωνα με το Ε!Νews και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα αποκαλυπτήρια του 2.775ου αστεριού στο πεζοδρόμιο της Hollywood Boulevard στην κατηγορία της δισκογραφίας έγιναν κατά τη διάρκεια συγκινητικής τελετής με τον Αμερικανό ράπερ και ηθοποιό Snoop Dogg, τον μεγιστάνα της μουσικής Jimmy Iovine και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Big Boy, να μιλούν για εκείνον ενώ οι ράπερ Eminem και 50 Cent έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ, που θεώρησε ότι ήμουν επιτέλους έτοιμος να ακολουθήσω τα βήματα των Ice Cube, Snoop Dogg, 50 Cent οι οποίοι πήραν αστέρια πριν από μένα για κάποιο λόγο", είπε αστειευόμενος στην ομιλία του ο πολυπλατινένιος παραγωγός και πρόσθεσε.

"Μην ανησυχείτε, δεν είμαι πικραμένος. Όλα καλά" είπε. Σημείωσε πως τώρα βρίσκεται "με τους ήρωες της παιδικής του ηλικίας" στο ίδιο πεζοδρόμιο και υπογράμμισε ότι "ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να κάνω επάγγελμα αυτό ακριβώς που αγαπώ να κάνω".

"Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεγαλώσει μαζί. Και στα σχεδόν 60 μου χρόνια, εξακολουθείτε να με στηρίζετε και το εκτιμώ πραγματικά αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι κάτι πολύ καλό, γιατί δεν έχω σκοπό να σταματήσω σύντομα. Να είστε σίγουροι ότι έρχονται πολλά ακόμα" συμπλήρωσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης