Ο Childish Gambino μόλις κυκλοφόρησε όχι ένα, αλλά δύο τραγούδια για το καλοκαίρι

Ο πιο cool τύπος αυτή τη στιγμή στην Αμερική.

Ο Donald Glover είναι φοβερός τύπος. Ο ηθοποιός, δημιουργός της σειράς Atlanta, τραγουδιστής με το ψευδώνυμο Childish Gambino, που έδειξε (και) μέσα από το single του "This is America" τι σημαίνει να είσαι μαύρος στην Αμερική του Trump το 2018, μόλις έκανε γνωστή τη νέα του κυκλοφορία, μπαίνοντας (γιατί όχι;) σε πάρα πολύ καλοκαιρινό mood. Ο Glover είναι, ό,τι θέλει θα κάνει.

Έτσι, μόλις έβγαλε όχι ένα, αλλά δύο καινούργια tracks με τον πολύ χαρακτηριστικό τίτλο Summer Pack.

Με το Feels like Summer μπορείς να γευθείς λίγη καλοκαιρινή ψυχεδέλεια, σε πολύ υγρό και RnB vibe, και να φανταστείς τον εαυτό σου σε κάποια ειδυλλιακή παραλία μετά το τρίτο, τέταρτο ή και πέμπτο mojito.

Το Summertime Magic θα μπορούσε να είναι το επίσημο soundtrack για κάθε ποιοτική προσέγγιση προς το άλλο φύλο αυτό το καλοκαίρι. Όχι, δεν είναι κατάλληλο για ωμό νεοελληνικό καμάκι σε μεθυσμένες τουρίστριες.

Το τέλος πιστεύω πώς είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι κάθε διαδικασίας

Με άλλα λόγια ο Childish Gambino δεν συνέχισε την σκληρή, γεμάτη πικρό χιούμορ κριτική του στην Αμερική. Και αυτό είναι κάτι καλό, δείχνει πώς δε θα γίνει μαϊντανός, δε θα μπει σε μανιέρα. "Το τέλος πιστεύω πώς είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι κάθε διαδικασίας. Να πω την αλήθεια αν είχαμε ρήτρες θανάτου σε πολλά πράγματα που κάνουμε, δε θα είχαμε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα στον κόσμο. Για αυτό πιστεύω ότι το "τέλος” είναι κάτι καλό, αφού πιέζει τα πράγματα να γίνονται καλύτερα" είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Variety, πριν κάποιους μήνες ο Donald Glover, προαναγγέλλοντας λίγο ως πολύ -κι εκτός απροόπτου- την απόσυρση του Childish Gambino, κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες.

Γιατί, τελικά, τα ωραία πράγματα καλό είναι να κρατούν τόσο όσο χρειάζεται -κι ούτε ένα λεπτό παραπάνω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης