O Liam Gallagher μόλις πρότεινε στον Noel reunion των Oasis

Μία τρέλα της στιγμής ή κάτι περισσότερο;

Οι αδερφοί Gallagher, πέρα από το να γράφουν αξέχαστα hits λες και βάζουν να πιουν ένα ποτήρι νερό, διακρίνονται εδώ και χρόνια για τις υπερφίαλες δηλώσεις τους. Γκρίνια, υπερβολές, δηλητηριώδεις ατάκες, αξέχαστες κόντρες με όλον τον κόσμο αλλά και μεταξύ τους -από όλα έχει το βιογραφικό τους, από το 2009 που τράβηξαν δρόμους χωριστούς.

Ο Liam Gallagher όμως σε πρόσφατο tweet και σε μια έκρηξη ταπεινότητας δήλωσε ότι συγχωρεί τον Noel, τού πρότεινε μάλιστα να ενώσουν ξανά τους Big O (σ.σ: Oasis) και να σταματήσουν επιτέλους να κωλυσιεργούν. Αυτό το τελευταίο, δεν το είπε έτσι ακριβώς όπως καταλαβαίνεις, αλλά δεν θέλουμε να γράφουμε περιττές βωμολοχίες χωρίς λόγο.

Εδώ να σημειώσουμε πώς ο Liam δείχνει να ξεχνά τις πολύ πρόσφατες δηλώσεις τους (σ.σ: στις 12 Ιουλίου), τότε που ανέφερε ότι λίγο ως πολύ η σκέψη του να παρακολουθήσει μια συναυλία του Noel του προκαλεί τάση για εμετό.

Τα αδέρφια από το Μάντσεστερ μπορεί να μιλούν τη δικιά τους βαριά αγγλική διάλεκτο αλλά ας μας συγχωρέσουν που εδώ στην Ελλάδα, τέτοιου τύπου αντιφατικές δηλώσεις από τη μία μέρα στην άλλη τις ονομάζουμε κωλοτούμπες.

Πάντως επίσημη απάντηση από το στόμα του Noel Gallagher ακόμα δεν έχουμε. Δεν ξέρουμε καν αν θα απαντήσει στην πρόταση-πρόκληση. Σίγουρα όμως, αν το επιχειρήσει, δεν πρόκειται να το κάνει πολύ διαφορετικά από τον Liam.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.