Woodstock 50: Αυτό είναι το τελικό line up

Η παλιά φρουρά θα υποδεχθεί τη νέα στο επετειακό φεστιβάλ.

Πέρασε ήδη μισός αιώνας από το πιο διάσημο rock φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε ποτέ. Φέτος, στο Watkins Glen της πολιτείας της Νέας Υόρκης, το Woodstock γιορτάζει πενήντα χρόνια κι επιστρέφει για ένα τριήμερο (16-18 Αυγούστου) όπου, λίγο έως πολύ, θα εμφανιστεί η αφρόκρεμα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας μαζί με αρκετούς θρυλικούς rockers που ήταν εκεί την πρώτη φορά. Μάλιστα οι φήμες έλαβαν τέλος για το ποιος θα δώσει το παρών και ποιος όχι, αφού δόθηκε στη δημοσιότητα η αφίσα του φεστιβάλ.

Woodstock 50: Αυτό είναι το τελικό line up

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς το επετειακό Woodstock 50 δεν σκοπεύει να στηριχτεί μόνο στη νοσταλγία. The Killers, The Black Keys, Imagine Dragons, Jay-Z, Run The Jewels, Chance the Rapper και Miley Cyrus είναι μερικά μόνο από τα πρωτοκλασάτα ονόματα που θα ανέβουν στην σκηνή του.

"Ω ναι! Τα λέμε τον Αύγουστο! Εμφανίζομαι την Παρασκευή, οπότε θα έχω ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο για να παρτάρω" δήλωσε, με το γνωστό υπερενθουσιώδες ύφος της, η Miley Cyrus στο Twitter.

Η αλήθεια όμως είναι ότι όσο εντυπωσιακά κι αν είναι τα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής που συμμετέχουν, εκείνο που απασχολούσε εκατομμύρια ακροατές ανά τον κόσμο ήταν τα θρυλικά ονόματα που θα επαναλάμβαναν την πρώτη τους εμφάνιση.

"Ήμουν εκεί 50 χρόνια πριν, το 1969, και επιστρέφω για να γιορτάσω τρεις μέρες γεμάτες με ειρήνη, αγάπη και μουσική" δήλωσε χαρακτηριστικά ο John Fogerty, παλιό μέλος των Creedence Clearwater Revival.

Ποιοι άλλοι αντιπρόσωποι του πρώτου line up θα ανέβουν στην σκηνή; Carlos Santana, Canned Heat, Dead & Company (μέλη των Grateful Dead), John Sebastian (ιδρυτής των The Lovin 'Spoonful), David Crosby (από τους Crosby, Stills & Nash) και Country Joe McDonald (ο ηγέτης των Country Joe and the Fish). Φέτος το καλοκαίρι, η καρδιά της μουσικής θα χτυπήσει δυνατά για τρεις μέρες στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".