Η γκόσπελ λειτουργία του Kanye West στο Coachella

Ανήμερα του Καθολικού Πάσχα ο εκκεντρικός ράπερ πραγματοποίησε την πιο spiritual εμφάνισή του. Εννοείται ότι δάκρυσε.

Η πρώτη ανακοίνωση είχε γίνει από τη σύζυγό του, Kim Kardashian, που μέσω Instagram είχε γνωστοποιήσει τον Ιανουάριο ότι ο αγαπημένος της, Kanye ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό. Η αποκάλυψη δεν άργησε να γίνει. Εδώ και τρεισήμισι περίπου μήνες, ο Kanye West διοργανώνει σχεδόν κάθε Κυριακή το "Sunday Service” (Κυριακάτικη Λειτουργία), όπως ονομάζει τις συναυλίες του που λαμβάνουν χώρα Κυριακή μεσημέρι και θυμίζουν κάτι από γκόσπελ θρησκευτική τελετή με τον ίδιο και την ομάδα του να είναι ντυμένοι λιτά σαν να φορούν κελεμπίες.

Το ιδιόμορφο αυτό πρότζεκτ μετέφερε στη φετινή διοργάνωση του μουσικού φεστιβάλ Coachella και μάλιστα ανήμερα του Καθολικού Πάσχα (Κυριακή 21 Απριλίου).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

Συνοδευόμενος από τους Kid Cudi, Chance the Rapper και DMX, αλλά και από μία μεγάλη ομάδα μουσικών και ερμηνευτών, ο 41χρονος Αμερικανός ράπερ κατέλαβε τον καταπράσινο λόφο δίπλα στην κατασκήνωση του φεστιβάλ, όπου πραγματοποίησε την πιο spiritual εμφάνιση στην καριέρα του. Εκτός από το κήρυγμα που έκανε στους "πιστούς" του, όπως θα δεις και θα ακούσεις στο παρακάτω βίντεο, ερμήνευσε σε παγκόσμια πρώτη το νέο του τραγούδι, Water. 

Η συγκίνησή του μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη, που λίγο πριν το τέλος της ιδιόμορφης αυτής συναυλίας, ξέσπασε σε λυγμούς. Εννοείται ότι ανήρτησε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram το σχετικό βίντεο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

Υπήρξαν εκείνοι που χαρακτήρισαν το εγχείρημά του "τρελό", "παρανοϊκό", "ασεβές" και "βλακώδες", αλλά και κάποιοι άλλοι που έκαναν λόγο για "ιδιοφυές μάρκετινγκ". Μάλλον θα συμφωνήσουμε με τους δεύτερους. Αν για ένα πράγμα δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον West είναι ότι γνωρίζει πώς να βρίσκεται (σχεδόν) πάντα ένα βήμα μπροστά καλλιτεχνικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης