Όλες οι εμφανίσεις των MTV VMAs σε κατάταξη

Από την χειρότερη στην καλύτερη, από τη Lizzo και τη Missy Elliott μέχρι την Taylor Swift.

Το βράδυ της Τρίτης, ένα αστείο έκανε τον γύρο του Twitter, μετά την εμφάνιση των stars του Sopranos -Drea De Matteo (Adriana La Cerva), Jamie-Lynn Sigler (Meadow Soprano) και Vincent Pastore (Salvatore "Big Pussy” Bonpensiero)- στην σκηνή των MTV VMAs Awards για να δώσουν ένα βραβείο. Για ποιον ακριβώς λόγο τα παιδιά που παρακολουθούν σήμερα το μουσικό κανάλι να γνωρίζουν οτιδήποτε για την θρυλική σειρά; Το show του HBO έκανε πρεμιέρα πριν 20 χρόνια, πριν δηλαδή γεννηθούν.

Εδώ, όμως, έρχεται η στιγμή για μία άλλη ερώτηση: Παρακολουθούν άραγε πια παιδιά τα VMAs; Σήμερα είναι πιο πιθανό ένας πιτσιρικάς να περιμένει τα ανέβουν τα βίντεο την άλλη μέρα στο YouTube. Έτσι το τηλεοπτικό show που ξεκίνησε το 1984 ίσως ποντάρει σωστά σε μεγαλύτερες ηλικίες. Ίσως εκείνες να κάθονται ακόμα μπροστά στην τηλεόραση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Times Fashion & Style (@nytimesfashion) on

Η σύγχυση ταυτότητας είναι εμφανής. Κάτι που έγινε φανερό, όταν ο παρουσιαστής Sebastian Maniscalo παραπονέθηκε για τους πιτσιρικάδες που χαλούν το γκαζόν στον κήπο του. Μάλιστα, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, τα βραβεία είχαν πολύ λιγότερη σημασία από τα memes που θα προέκυπταν από την παρουσία των celebrities στις θέσεις των θεατών. Παρ' όλα όμως αυτά, το βράδυ της Τρίτης ήταν γεμάτο από performances. Μάλιστα κάποιες από αυτές ήταν πραγματικά εξαιρετικές. Έτσι, για όσους δεν άντεξαν τον τρίωρο τηλεοπτικό μαραθώνιο, ακολουθούν όλα τα performances - από το χειρότερο στο καλύτερο.

Taylor Swift

Κρίμα, πραγματικά κρίμα. Υπήρχε όμως κάτι τρομερά ξενερωτικό με τον ήχο της Swift στην εναρκτήρια performance του show. Δεν είχαν σετάρει ακόμα σωστά την κονσόλα; Υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα; Ήταν συναχωμένη; Όμως, στα πρώτα δύο λεπτά του You Need to Calm Down, φαινόταν να μην μπορεί να ακούσει τον εαυτό της. Τα φωνητικά της ακούγονταν αδύναμα και χωρίς εξάρσεις. Τα πράγματα έγιναν καλύτερα στο Lover, αλλά και πάλι το feedback δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Μάλλον δεν ήταν αποκλειστικά δικό της λάθος. Σίγουρα, πάντως, είναι λίγο δύσκολο να συνδεθεί κανείς με το πολιτικό μήνυμα του You Need to Calm Down, όταν το ίδιο απόγευμα η μελωδία του ακούστηκε εκατοντάδες φορές για να προωθήσει το νέο virtual assistant της Amazon που ακούει στο όνομα Alexa.

Big Sean ft. A$AP Ferg

Η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση των Big Sean και A$AP Ferg δεν είχε τίποτα το αξιομνημόνευτο. Αν και η αλήθεια είναι ότι ήταν εντυπωσιακό το γεγονός ότι επέλεξαν πριν ξεκινήσουν το Bezerk, να χαιρετίσουν τη Νέα Υόρκη σε ένα show που ήταν φανερά αφιερωμένο -και λάμβανε χώρα- στο Νιου Τζέρσεϊ.

Shawn Mendes

Ο Mendes είναι ωραίος. Δεν είναι όμως άβολο το γεγονός ότι μπορεί να τραγουδά ενώ την ίδια στιγμή σκάει χαμόγελο; Κι όχι ένα απλό χαμογελάκι, αλλά ένα τεράστιο που φανερώνει όλη την οδοντοστοιχία του την ίδια ώρα που υποτίθεται ότι τραγουδά live; Πάλι καλά που κρατούσε και κιθάρα.

Shawn Mendes and Camila Cabello

Α, ναι, η δεύτερη εμφάνιση του Mendes στην ίδια νύχτα - κι όχι, δεν έχουμε παράπονο. Αυτή είναι με διαφορά η καλύτερη από τις δύο χάρη στο ταλέντο της Camila Cabello, η οποία είναι ικανή να τραγουδά κάνοντας γύρους γύρω από τον σύντροφό της. Ερμηνευτικά, πάντως, η ανωτερότητά της είναι τέτοια που κάνει άβολη την συνύπαρξή τους επί σκηνής.

J. Balvin and Bad Bunny

Ακριβώς όπως η Rosalia, οι J. Balvin και Bad Bunny παρουσίασαν τον ήχο που αυτήν την στιγμή έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στην pop μουσική. Και αν εξαιρεθεί η Missy Elliot, είχαν την καλύτερη σκηνική παρουσία και τα καλύτερα κοστούμια της βραδιάς.

The Jonas Brothers

Οι Jonas Brothers δεν βρίσκονταν στην σκηνή των MTV VMAs. Αντίθετα η εμφάνισή τους μεταδόθηκε από ένα θρυλικό συναυλιακό χώρο του Νιου Τζέρσεϊ: το Stone Pony club. Δυστυχώς η κάμερα δεν έδειξε καθόλου την Sophie Turner να ανάβει ηλεκτρονικό τσιγάρο και να πίνει μία τεράστια γουλιά κρασί, όσο η μπάντα ερμήνευε σε medley τα Sucker και Only Human.

H.E.R.

Μία από τις πιο ουσιώδεις εμφανίσεις των βραβείων, είναι αναζωογονητικό να παρακολουθείς τον τρόπο με τον οποίο η H.E.R. χρησιμοποίησε μία τέτοια εμφάνιση για να κάνει μία τόσο δυνατή καλλιτεχνική δήλωση.

Lil Nas X

Δεν γνωρίζουμε αν ο Lil Nas X θα βγάλει ποτέ ξάνα ένα κομμάτι που μπορεί να συγκριθεί με το Old Town Road, ωστόσο στηρίζουμε. Μάλιστα, είμαστε υπέρ της επιλογής του να εμφανιστεί για πρώτη φορά στα VMAs και να μην επιλέξει το Old Town Road. Επίσης για μουσικός που εκτινάχτηκε ξαφνικά στην κορυφή του stardom, έδωσε μία πολύ στιβαρή και εντυπωσιακή εμφάνιση με το Panini. 

Naughty By Nature, Redman, Fetty Wap, Queen Latifah, and Wyclef

Εντάξει, αφού η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο Νιου Τζέρσεϊ, λογικά δεν υπήρχε λόγος να μη συμβεί αυτό το medley. Απλά, ίσως θα γινόταν ακόμα καλύτερο αν έβαζαν και τον Bruce Springsteen στην παρέα έτσι ώστε να συμπληρωθεί ένα περίεργο αλλά πολύ ενδιαφέρον παζλ. 

Rosalía ft. Ozuna

Η καλύτερη ερμηνεία, από πλευράς φωνητικών, ανήκει αναμφισβήτητα στην Rosalía, η οποία με το medley των A Ningun Hombre, Yo x Ti, Tu x Mi και Aute Cuture υπογράμμισε τον ήχο από τη Λατινική Αμερική που κυριαρχεί στα παγκόσμια charts.  

Normani

Κανείς δεν έχει τις χορευτικές κινήσεις της Normani. Κάτι που έγινε φανερό με την εμφάνισή της στο Motivation. Αν δεν έχεις δει ακόμα τη performance του πρώην μέλους των Fifth Harmony, ετοιμάσου να χάσεις το μυαλό σου. Μην το δοκιμάσεις στο σπίτι, γιατί μπορεί να καταλήξεις  στο νοσοκομείο με σπασμένα τα δυο σου χέρια και πόδια.

Miley Cyrus

Αν και ευθύνεται για μερικές από τις πλέον σκανδαλιστικές στιγμές των MTV VMAs στο παρελθόν, η Miley επέλεξε να μένει αυτή τη φορά μεταφορικά (κι όχι κυριολεκτικά) γυμνή ερμηνεύοντας το Slide Away. Μία καλή υπενθύμιση ότι δεν χρειάζονται όλες οι γύρω γύρω υπερβολές όταν διαθέτεις μία τέτοια εκπληκτική φωνή.

Lizzo

Με όπλα έναν τεράστιο φουσκωτό πισινό και μία χορωδία, η ερμηνεία της Lizzo στα Truth Hurts και το Good as Hell έδωσε πνοή στα βραβεία. Αν υπήρχε μία στιγμή στη βραδιά που ανέδειξε μία star ήταν αυτή, κάτι που ελπίζουμε να επαναληφθεί σε άλλα βραβεία στο κοντινό μέλλον.

Missy Elliott

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη Missy Elliott, στη μουσικό που βραβεύτηκε με το Video Vanguard award. Ολόκληρο το show έμοιαζε να προετοιμάζει τη δική της εμφάνιση, η οποία είχε περάσματα από τα Throw it Back, The Rain, Hot Boyz, Get Ur Freak On, Work It, Pass That Dutch και Lose Control, μαζί με throwbacks στα εμβληματικά της βιντεοκλίπ. Η εμφάνιση της Missy Elliott ήταν ένα οπτικό υπερθέαμα αντάξιο της φήμης της.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος