Ο Donald Glover μόλις κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ

Η επιστροφή του Childish Gambino ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή.

Γράφει: Γιώργος Ρομπόλας 16 Μαρτίου 2020

Ο πλανήτης ζει την παράξενη εποχή του κορονοϊού, η μία μετά την άλλη οι χώρες ανακοινώνουν έκτακτα μέτρα, εκτός από τη Μεγάλη Βρετανία που έχει ένα δικό της πλάνο που μάλλον κανείς δεν καταλαβαίνει ακριβώς ποιο είναι, οι άνθρωποι θέλοντας και μη μένουν σπίτι, ο Donald Trump προσπαθεί να πείσει όλο τον κόσμο ότι ο ιός είναι ένας "ξένος εισβολέας" που προσπαθεί να μολύνει την "καθαρή" Αμερική, και ο Donald Glover μόλις κυκλοφόρησε τον νέο του άλμπουμ. Ναι, ο Childish Gambino επέστρεψε σε μία πολύ περίεργη συγκυρία.

Όπως ανακοίνωσε στο Twitter ο Fam Rothstein, manager του ιδιοφυούς 36χρονου ηθοποιού/τραγουδιστή/fashion icon, με μία όσο πιο λιτή γίνεται ανακοίνωση, ο νέος δίσκος είναι γεγονός.

Ή μάλλον ένα site όπου μπορείς κανείς μπορεί να ακούσει τα νέα κομμάτια από το alter ego του Glover. Μετά, λοιπόν, τον full length δίσκο του 2016 (Awaken, My Love) και την τεράστια επιτυχία του This is America που ανέβηκε στην κορυφή των charts δημιουργώντας παράλληλα τεράστιο θόρυβο γύρω από το όνομά του, ο Childish Gambino επέστρεψε με το Donald Glover Presents.

Θα είναι, όμως, τελικά αυτός ο τίτλος του δίσκου; Γιατί ενώ για κάποια ώρα η καινούργια μουσική του 36χρονου Glover ήταν διαθέσιμη σε όλον τον πλανήτη, με τα τραγούδια να παίζουν σε λούπα, λίγες ώρες αργότερα εξαφανίστηκε; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει ακόμα με σιγουριά για τίποτα.

Οι φήμες οργιάζουν, τα guests του άλμπουμ φαίνεται ότι θα είναι ηχηρά με την Ariana Grande να ξεχωρίζει, ενώ είναι σίγουρο ότι ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες ο Childish Gambino θα απασχολήσει τη μουσική υφήλιο, αφού γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο να παίζει τη show business στα δάχτυλα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Το μόνο που πρέπει είναι να κάνουμε υπομονή. Άλλωστε, αν ισχύσουν οι δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, αυτός θα είναι ο τελευταίος δίσκος του Childish Gambino -  ο Glover θεωρεί ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τις επαναλήψεις.


Φωτογραφίες © Getty Images

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Keith Flint: Το τρομακτικό, επικίνδυνο πρόσωπο των Prodigy

O frontman των rave θρύλων έφυγε ακριβώς έναν χρόνο πριν στα 49 του χρόνια. Πρόλαβε όμως να αφήσει το στίγμα του σε μία ολόκληρη γενιά.

Όλα όσα έμαθε η ζωή στον Chuck Berry

Τρία χρόνια ακριβώς χωρίς τον θρυλικό rock n' roller και αυτές είναι οι δικές του αλήθειες, όπως τις αφηγήθηκε στο αμερικανικό Esquire.