Το νέο site των Αθηναϊκών Θεάτρων είναι online

Η νέα διαδικτυακή εικόνα αποτυπώνει την ταυτότητα και τη δυναμική των Αθηναϊκών Θεάτρων.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 18 Φεβρουαρίου 2022

Τα Αθηναϊκά Θέατρα λανσάρουν το ανανεωμένο web site τους - www.a-th.gr - μέσω του οποίου παρουσιάζονται όλες οι πληροφορίες για τους θεατρικούς χώρους που διαχειρίζονται αλλά και τις παραστάσεις  που ανεβάζουν, με αναλυτικά στοιχεία για τους συντελεστές τους και δυνατότητα on line αγοράς εισιτηρίων.

Επιπλέον οι επισκέπτες μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες διαφήμισης που παρέχονται κάτω από το πλαίσιο της νέας στρατηγικής που έχουν χαράξει και ακολουθούν τα Αθηναϊκά Θέατρα, έχοντας αναπτύξει νέες εμπορικές λειτουργίες και προσφέροντας δυνατότητες ανωτέρου επιπέδου στοχευμένης επικοινωνίας στα διαφημιζόμενα brands.

Η νέα διαδικτυακή εικόνα αποτυπώνει την ταυτότητα και τη δυναμική των Αθηναϊκών Θεάτρων.

Μέσω φιλικής πλοήγησης για το χρήστη, παρουσιάζεται σημαντικό multimedia περιεχόμενο δίνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα για το καλλιτεχνικό θέαμα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα Αθηναϊκά Θέατρα.

Το σχεδιασμό του user interface αλλά και του user experience επιμελήθηκε η BADD (www.badd.gr) η οποία έκανε και το web development ενώ επιπλέον έχει την ευθύνη της φιλοξενίας του web site.

O Γενικός Εμπορικός Διευθυντής των Αθηναϊκών Θεάτρων, Δημήτρης Βάγιας δήλωσε : "Η συνεχής προσπάθεια μας είναι να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και να πετυχαίνουμε να προσφέρουμε ποιοτικό θέαμα και εμπειρίες στο κοινό.

Υπό αυτό το πρίσμα δεν θα μπορούσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία, για να παρουσιάσουμε τον "κόσμο" των Αθηναϊκών Θεάτρων μέσω ενός ανανεωμένου, όμορφου εικαστικά αλλά και εύκολου στη χρήση web site, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία του κοινού που μας στηρίζει και απολαμβάνει τις παραστάσεις μας όλα αυτά τα χρόνια"

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 'νόστιμες' ταινίες και σειρές για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

Πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη 5η σεζόν του Cobra Kai

Η 5η σεζόν έρχεται στο Netflix στις 9 Σεπτεμβρίου και εμείς έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Ένα βιβλίο για τον Max Verstappen

O James Gray καταφέρνει να φτιάξει την βιογραφία ενός 24χρονου νεαρού, κάτι που είναι απολύτως ενδεικτικό για τον αντίκτυπο που έχει η παρουσία του Max Verstappen στην Formula 1.

Γραφει TopGear

Pandora, ένα τραγούδι βγαλμένο μέσα από τη ζωή

Ένας Χιλιανός και δύο Ελληνίδες υπογράφουν τo τόσο επίκαιρο -δυστυχώς- Pandora που αξίζει να ακούγεται παντού και πάντα.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Τα ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Αύγουστο

Όλες οι νέες παραγωγές που καταφθάνουν προσεχώς στην πλατφόρμα streaming.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη δεύτερη σεζόν του The Sandman

Καλό θα είναι να μη διαβάσεις αυτό το κείμενο, αν δεν έχεις δει την πρώτη σεζόν, καθότι ακολουθούν spoilers.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη