Το νέο site των Αθηναϊκών Θεάτρων είναι online

Η νέα διαδικτυακή εικόνα αποτυπώνει την ταυτότητα και τη δυναμική των Αθηναϊκών Θεάτρων.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 18 Φεβρουαρίου 2022

Τα Αθηναϊκά Θέατρα λανσάρουν το ανανεωμένο web site τους - www.a-th.gr - μέσω του οποίου παρουσιάζονται όλες οι πληροφορίες για τους θεατρικούς χώρους που διαχειρίζονται αλλά και τις παραστάσεις  που ανεβάζουν, με αναλυτικά στοιχεία για τους συντελεστές τους και δυνατότητα on line αγοράς εισιτηρίων.

Επιπλέον οι επισκέπτες μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες διαφήμισης που παρέχονται κάτω από το πλαίσιο της νέας στρατηγικής που έχουν χαράξει και ακολουθούν τα Αθηναϊκά Θέατρα, έχοντας αναπτύξει νέες εμπορικές λειτουργίες και προσφέροντας δυνατότητες ανωτέρου επιπέδου στοχευμένης επικοινωνίας στα διαφημιζόμενα brands.

Η νέα διαδικτυακή εικόνα αποτυπώνει την ταυτότητα και τη δυναμική των Αθηναϊκών Θεάτρων.

Μέσω φιλικής πλοήγησης για το χρήστη, παρουσιάζεται σημαντικό multimedia περιεχόμενο δίνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα για το καλλιτεχνικό θέαμα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα Αθηναϊκά Θέατρα.

Το σχεδιασμό του user interface αλλά και του user experience επιμελήθηκε η BADD (www.badd.gr) η οποία έκανε και το web development ενώ επιπλέον έχει την ευθύνη της φιλοξενίας του web site.

O Γενικός Εμπορικός Διευθυντής των Αθηναϊκών Θεάτρων, Δημήτρης Βάγιας δήλωσε : "Η συνεχής προσπάθεια μας είναι να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και να πετυχαίνουμε να προσφέρουμε ποιοτικό θέαμα και εμπειρίες στο κοινό.

Υπό αυτό το πρίσμα δεν θα μπορούσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία, για να παρουσιάσουμε τον "κόσμο" των Αθηναϊκών Θεάτρων μέσω ενός ανανεωμένου, όμορφου εικαστικά αλλά και εύκολου στη χρήση web site, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία του κοινού που μας στηρίζει και απολαμβάνει τις παραστάσεις μας όλα αυτά τα χρόνια"

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει με το Netflix

Το Netflix απέλυσε 300 ακόμα υπαλλήλους μετά την απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων συνδρομητών από τις αρχές του έτους.

Η Jerry Hall και οι άντρες της ζωής της

Andy Warhol, Mick Jagger, Rupert Murdoch και 15 ακόμα άντρες που συνδέθηκαν με την Jerry Hall ή της χρεώθηκαν από τους gossip editors.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Η Ελένη Φουρέιρα στο νέο Esquire μαζί με ΤΑ ΝΕΑ

Το τεύχος Καλοκαίρι 2022 κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, 25 Ιουνίου, μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

Στο ΕΜΣΤ με Bombay Sapphire για 5 νέες εκθέσεις

Το premium gin συνόδευσε τέλεια το πάρτι για τα εγκαίνια των εκθέσεων.

Ο γάμος του Jeff Koons με την Cicciolina τα είχε όλα

Όταν ο πιο ακριβοπληρωμένος καλλιτέχνης εν ζωή, Jeff Koons παντρεύτηκε την Cicciolina.