5 άχαστες εκδηλώσεις του SNF Nostos 2022

Ανάμεσα σε αυτές και η συναυλία της υπέροχης Jorja Smith.

Γράφει: Esquire Editors 23 Ιουνίου 2022

Το πολυπρόσωπο και ελεύθερο για το κοινό φεστιβάλ του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" επιστρέφει με ένα πλούσιο όπως πάντα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που έχει στο επίκεντρό του τη δημόσια υγεία, και συγκεκριμένα τις αδυναμίες των συστημάτων περίθαλψης, που εξέθεσε η πανδημία. Το SNF Nostos είναι και πάλι εδώ.

Το "Ευ ζην" μέσα από την εικονική πραγματικότητα

Ένας κόσμος επαυξημένης πραγματικότητας στήνεται στον Θόλο και το Κανάλι του ΚΠΙΣΝ: Χόρεψε πάνω στο ρυθμό σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον όπου τα beats 55 και βάλε τραγουδιών έρχονται κατά πάνω σου. Σκαρφάλωσε στη σανίδα και σέρφαρε πάνω στο κανάλι, συλλέγοντας πόντους. Ανακάλυψε τοπία από όλο τον κόσμο αναρριχόμενος χωρίς σχοινιά σε βουνά και ουρανοξύστες. Παίξε πινγκ-πονγκ με τους φίλους σου χωρίς… ρακέτες και τραπέζι. Βούτα στο ζεν στα πιο συναρπαστικά μέρη. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει (ή μπαίνει στο ρελαντί στην περίπτωση του διαλογισμού), χωρίς να μετακινηθείς, απολαμβάνοντας απλώς εμπειρίες σε ένα περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας που συνταιριάζει τη διασκέδαση με την άσκηση και την υγεία (17-26/6, 10 π.μ.-2 μ.μ. & 6-10 μ.μ.).

Το SNF Nostos "τρέχει προς το μέλλον"

Η Ολυμπιακή Ημέρα (23 Ιουνίου) γιορτάζεται μετά μουσικής, αφού οι δρομείς του SNF Nostos Run παίρνουν ρυθμό από τους μουσικούς της Polyphonica και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Ιωαννιτών, που θα τους συνοδέψουν σε δύο σημεία των διαδρομών. Όπως κάθε χρόνο, ο αγαπημένος βραδινός αγώνας δρόμου προσφέρει τρεις διαδρομές στους συμμετέχοντες: 10 χλμ. 6 χλμ. και 1 χλμ. για αθλητές των Special Olympics. Αν δεν προλάβατε να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να υποδεχτείτε τους δρομείς στον τερματισμό στο Πάρκο, που θα δονείται στους reggae ρυθμούς των Locomondo και ένα εντυπωσιακό drone show.

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.