Μια φορά κι έναν καιρό οι Aerosmith τραγούδησαν με τον 50 Cent σε μπαρ μίτσβα

Ήταν 27 Νοεμβρίου του 2005 όταν οι Aerosmith και ο 50 Cent τραγούδησαν στο πάρτι μίας 13χρονης έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Νοεμβρίου του 2005, ο Steven Tyler, ο Joe Perry των Aerosmith και ο ράπερ 50 Cent ανέβηκαν στη σκηνή του διάσημου Rainbow Room της Νέας Υόρκης. Όχι, δεν ήταν μία συναυλία που κάποιος με τρομερή φαντασία αποφάσισε να διοργανώσει για να συνδυάσει διαφορετικά μουσικά είδη και συνεπώς να προσελκύσει περισσότερο κόσμο. Οι Aerosmith και ο 50 Cent συνυπήρξαν στη σκηνή ως πρωταγωνιστές στο μπαρ μίτσβα μιας 13χρονης. Δεν κάνουμε πλάκα. 

Την ιστορία αυτή προφανώς και δεν τη θυμούνται πολλοί. Ωστόσο δεν πάνε και τόσα πολλά χρόνια, (μόνο 18), ενώ σίγουρα έχει μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους του μπαρ μίτσβα της Elizabeth Brooks. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκείνης της εποχής, οι καλεσμένοι δεν είχαν ιδέα τι θα ακολουθούσε όταν ξεκίνησε η γιορτή ενηλικίωσης της Brooks. Για την ακρίβεια μάλιστα, η νύχτα άρχισε να παίρνει μία αρκετά ενδιαφέρουσα τροπή όταν κάποιοι παρατήρησαν πως ένας σαξοφωνίστας έμοιαζε ύποπτα πολύ με τον Kenny G. Όχι πολύ αργότερα, αποδείχθηκε ότι ήταν πράγματι ο Kenny G. 

Και αν αναρωτιέστε αν υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα από εκείνη τη βραδιά, έχουμε να πούμε πως ναι, υπάρχουν. Αφού στους καλεσμένους είχαν δοθεί τσάντες δώρων που περιείχαν προσωπικά ηλεκτρονικά είδη αξίας άνω των 1.000 δολαρίων, μεταξύ των οποίων και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Μάλιστα, φήμες λένε πως ο σωματοφύλακας του 50 Cent προσπάθησε να εμποδίσει πολλούς καλεσμένους να τραβήξουν αναμνηστικές φωτογραφίες από το μπαρ μίτσβα ωστόσο, απέτυχε παταγωδώς. 

Το καλύτερο της υπόθεσης; Η Elizabeth Brooks ήταν -και είναι- η κόρη του αμυντικού εργολάβου David H. Brooks, του Διευθύνοντα Συμβούλου της DHB Industries, μίας εταιρείας στο Long Island που κατασκεύαζε τη θωράκιση σώματος των στρατιωτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκείνη τη βραδιά μάλιστα, ο David H. Brooks ξόδεψε για το μπαρ μίτσβα της κόρης του 10 εκατομμύρια δολάρια ενώ δύο χρόνια μετά τη γιορτή αυτή, εκδόθηκε για αυτόν ένα ομοσπονδιακό κατηγορητήριο 71 σελίδων που περιείχε κατηγορίες για εμπορικές συναλλαγές, φοροδιαφυγή και εισβολή στα ταμεία της εταιρείας του για προσωπικό όφελος. Ω ναι, συμπεριλαμβανομένων των 10 εκατομμυρίων δολαρίων που πλήρωσε για το πολυτελές μπαρ μίτσβα της κόρης του. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

8 ωραίες σειρές για να δεις, αν σου άρεσε το Shōgun

Τώρα που τελείωσε η καταπληκτική σειρά του Disney+, κάπως πρέπει να καλύψεις το κενό. Και γι᾽ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης