Τα κατορθώματα του ατρόμητου Iceman γίνονται ταινία

Ο Wim Hof είναι ο μοναδικός άνθρωπος που σκαρφάλωσε στο Έβερεστ ημίγυμνος, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι.

Γράφει: Esquire Editors 29 Ιουνίου 2020

Ο Τζόζεφ Φάινς (Joseph Fiennes) οδεύει κατευθείαν για τον επόμενο ρόλο του. Σύμφωνα με το "The Hollywood Reporter" ο Βρετανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ολλανδό αθλητή Βιμ Χοφ στην ταινία με προσωρινό τίτλο "The Ice Man".

Ο Χοφ ονομάστηκε "The Iceman" σπάζοντας έναν αριθμό από ρεκόρ που σχετίζονται με την έκθεση στο κρύο, συμπεριλαμβανομένης της αναρρίχησης στο Όρος Κιλιμάντζαρο με σορτς, τρέξιμο μισού μαραθωνίου στον Αρκτικό Κύκλο χωρίς παπούτσια και παραμονή σε δοχείο γεμάτο με παγάκια για περισσότερο από 112 λεπτά. Ο αθλητής έχει αναπτύξει τη μέθοδο "Wim Hof", έναν συνδυασμό αναπνοής, κρυοθεραπείας και συγκέντρωσης, και τη διδάσκει σε άτομα από όλο τον κόσμο.

"Το να μεταφέρεις το απίστευτο μήνυμα του Βιμ Χοφ και να επικοινωνείς το εξαιρετικό ταξίδι του Ice Man είναι ένα μοναδικό προνόμιο", δήλωσε ο Φάινς. "Η Μέθοδος και η ιστορία πίσω από το ταξίδι ενός ανθρώπου, όπως είστε εσείς ή εγώ είναι κάτι που πρέπει να γίνεται γνωστό. Ο Τζόζεφ Φάινς είναι ένας μεγάλος ερμηνευτής... Αυτό δεν είναι μόνο ένα κορυφαίο παίξιμο. Έχει τα κότσια και τη δόξα για να κάνει πραγματικότητα το παιχνίδι της ζωής. Τη ζωή, τον θάνατο και πάλι πίσω. Η ταινία θα μεταφέρει κομμάτια της πραγματικής ζωής...", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Χοφ.

Από: ΑΠΕ-ΜΠΕ


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης