Πρώτο trailer για το Tesla με τον Ethan Hawke

Ένα βιογράφικο δράμα για τον Προμηθέα του ηλεκτρισμού και την αιώνια διαμάχη του με τον Thomas Edison.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 13 Ιουλίου 2020

Στις 10 Ιουλίου συμπληρώθηκαν 164 χρόνια από την ημέρα που γεννήθηκε ο Nicola Tesla. Ο "Προμηθέας του ηλεκτρισμού" όπως τον χαρακτηρίζουν, υπήρξε κυρίαρχος των ανακαλύψεων στα πρώτα χρόνια του ηλεκτρισμού, εφηύρε την ηλεκτρική γεννήτρια, τις ακτίνες Χ και μία πολύ μακρά λίστα ευρεσιτεχνιών που μέχρι σήμερα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινότητάς μας.

Με αφορμή την επέτειο γέννησης, η εταιρεία παραγωγής IFC έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της ταινίας Tesla· ένα βιογραφικό δράμα που περιστρέφεται γύρω από την αιώνια διαμάχη του Σερβοαμερικανού εφευρέτη με τον Thomas Edison -από τις γνωστότερες εφευρέσεις του είναι το μικρόφωνο, ο φωνόγραφος και ο ηλεκτρικός λαμπτήρας-, αποκαλύπτοντας ωστόσο άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του.

Στον ρόλο του Tesla θα δούμε τον Ethan Hawke, ενώ σε εκείνον του Edison τον Kyle MacLachlan.

Το καστ συμπληρώνουν οι Eve Hewson, Ebon Moss-Bachrach και Jim Gaffigan. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Michael Almereyda.


Το Tesla έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Sundance Film Festival τον φετινό Ιανουάριο. Είναι προγραμματισμένο να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες την 1η Αυγούστου.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα όσα έμαθε η ζωή στον Patrick Stewart

Ο σπουδαίος Βρετανός ηθοποιός κλείνει σήμερα τα 80.

Στα σκαριά το sequel του Bird Box από το Netflix

Το μεταποκαλυπτικό θρίλερ με την Sandra Bullock που έσπασε κάθε ρεκόρ στη δημοφιλή πλατφόρμα επιστρέφει με τη συνέχειά του.