O Sean Connery ψηφίστηκε ο κορυφαίος James Bond όλων των εποχών

Οι αναγνώστες του βρετανικού περιοδικού Radio Times κατέληξαν στον καλύτερο 007 ever.

Ο Sean Connery αναδείχθηκε ο καλύτερος James Bond όλων των εποχών, σε μία νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Radio Times. Ο Σκωτσέζος ηθοποιός, ο οποίος ήταν ο πρώτος που υποδύθηκε τον γοητευτικό κατάσκοπο, ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ στη μεγάλη οθόνη το 1962, στην ταινία Dr. No βρέθηκε στην πρώτη θέση αφού κέρδισε εύκολα τους άλλους πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής σειράς James Bond σε πολλούς γύρους ψηφοφορίας.

Για την πρωτιά "κονταροχτυπήθηκαν" ο Sean Connery με τον Timothy Dalton, πρωταγωνιστή της ταινίας The Living Daylights, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Evening Standard.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών James Bond τις δεκαετίες του '70 και του '80, Roger Moore, ο οποίος μετέφερε το κινηματογραφικό franchise στο διάστημα με την ταινία Moonraker, κατέκτησε την τρίτη θέση.

Ο Daniel Craig, ο οποίος υποδύθηκε τον James Bond σε τέσσερις ταινίες, με την πέμπτη και τελευταία στην οποία εμφανίζεται ως Πράκτορας 007 με τίτλο No Time to Die να αναμένεται το επόμενο διάστημα στις κινηματογραφικές αίθουσες, είναι τέταρτος, με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Στην τελευταία θέση βρέθηκε ο George Lazenby, ο οποίος ενσάρκωσε τον Βρετανό κατάσκοπο σε μία μόνο ταινία με τίτλο On Her Majesty's Secret Service. Ο Sean Connery υποδύθηκε τον James Bond σε έξι επίσημες ταινίες της κινηματογραφικής σειράς, καθώς και στο ανεπίσημο remake του Thunderball με τίτλο Never Say Never Again το 1983.


© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης